Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na de strafschop werd de VAR-scheidsrechter door de UEFA weggestuurd voor een nieuwe Champions League-wedstrijd

Na de strafschop werd de VAR-scheidsrechter door de UEFA weggestuurd voor een nieuwe Champions League-wedstrijd

Verschillende media meldden dat Tomasz Kwiatkowski, de scheidsrechter die verantwoordelijk was voor de VAR tijdens de Champions League-wedstrijd van dinsdag tussen Paris Saint-Germain en Newcastle (1-1), zou worden teruggetrokken uit de wedstrijd Real Sociedad-Salzburg die woensdag op het programma stond. De UEFA zal er rekening mee houden dat er een overtreding heeft plaatsgevonden in het Parc des Princes, mogelijk tijdens de strafschop die in de verlenging aan de Parijzenaars werd toegekend.

Werd de scheidsrechter verantwoordelijk voor de VAR tijdens de wedstrijd van dinsdag tussen Paris Saint-Germain en Newcastle in de Champions League door de UEFA gestraft voor zijn optreden in het Parc des Princes? Dit is wat wordt gesuggereerd Telegraaf En spn De dag na deze spannende wedstrijd die in 1-1 eindigde. Tomasz Kwiatkowski, die verantwoordelijk was voor de videoassistentie tijdens de ontmoeting tussen de Parijzenaars en de Magpies, zal in eerste instantie woensdag om 21.00 uur de leiding nemen over de wedstrijd tussen Real Sociedad en Red Bull Salzburg.

Maar de Poolse scheidsrechter zou door de UEFA zijn weggestuurd en op het laatste moment zijn vervangen door de Duitser Marco Fritz. De Europese instantie gaat ervan uit dat de VAR, onder verantwoordelijkheid van Tomasz Kwiatkowski, een fout heeft gemaakt tijdens de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Newcastle. Heeft dit te maken met de strafschop die aan de Parijzenaars werd toegekend en aan het einde van de verlenging door Kylian Mbappé werd uitgevoerd? Misschien, volgens The Telegraph en ESPN.

De VAR nodigde de heer Marciniak uit om afbeeldingen van Livramento’s hand te bekijken

Deze beslissing veroorzaakte echter veel inkt in Europa, vooral in Engeland, waar de media het schandaal betreurden. Op uitnodiging van de Video Assistant Referee om beelden van de gebeurtenissen aan de rand van het veld te bekijken, besloot wedstrijdscheidsrechter Simon Marciniak in het strafschopgebied een strafschop toe te kennen van Tino Livramento na een voorzet van Ousmane Dembélé. Gebaseerd op haar eigen interpretatie, zoals genoemd in de IFAB-regels, die de spelregels beheersen zonder rekening te houden met aanbevelingen van de UEFA in een adviserende rol.

READ  Weer goed nieuws voor Dider Deschamps!

Belangrijkste artikelen