Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na 500 uur werken onthulde ze eindelijk haar luxueuze Yelan-outfit

Na 500 uur werken onthulde ze eindelijk haar luxueuze Yelan-outfit

In 2020 komen RPG-liefhebbers erachter Genshin-effect Op mobiel, pc en PS4. Het gacha-spel met een open einde is door de jaren heen gestaag gegroeid tot een van de grootste universums die beschikbaar zijn voor spelers. Een gratis spel dat miljoenen volgers over de hele wereld heeft. Iemand besloot hem te eren met een kostuum dat nog steeds 500 uur werk zou vergen.

Cosplay die een schot in de roos is

Monstadt, Leo, Inazuma, Sumeru, Fontaine, bijna drie jaar na de release, Genshin-effect Het speeloppervlak is aanzienlijk vergroot. Het nieuwste gebied is deze zomer toegevoegd en omvat onderwaterverkenning, evenals een groot aantal nieuwe functies van allerlei aard. De volgende updates zullen het hoofdverhaal verder vormgeven, waarbij spelers de avonturen van hun hoofdpersonage al een aantal jaren volgen.

Jinshin Impact Yilan

Een bijzonder winstgevende gamingservice die een keerpunt in de branche zou kunnen zijn, met soortgelijke games die binnen een paar jaar zouden kunnen floreren. Een volledig gratis spel dat verleidt door zijn kwaliteit, genoeg om spelers te verleiden die al genoeg hebben van onvoltooide AAAA-spellen van € 70 vol microtransacties. ten minste, Genshin-effect Gratis. En nu de game steeds populairder wordt, vooral in Azië, is het tijd om je kennis te laten maken met een van de hipste kostuums van deze zomer: het door Kamui ontworpen Yelan-kostuum.

Volledige video over hoe je mijn eigen Yelan-kostuum kunt maken! Het kostte ons meer dan 500 uur om het te voltooien! Ontzettend trots op het resultaat. Ik hoop dat je het leuk vind! 🙂
door u/KamuiCosplay in Genshin_Impact

Het kostuum dat bijna 13.000 stemmen en meer dan 277.000 likes zal opleveren Instagram. Een project dat het doel heeft bereikt, en dat een zaak voor de lange termijn zal zijn. Volgens de kostuumontwerper met een miljoen volgers duurt het maken van dit kostuum ruim 500 uur. De cosplay is helemaal opnieuw ontworpen, wat genoeg is om de aandacht van megaprojectfans te trekken.

READ  Chandrayaan-3 sprong naar de maan: waarom?

Kamuico speelt de rol van Yelan van Genshin Impact

Kamuico speelt de rol van Yelan van Genshin Impact

en spelers Genshin-effect We zullen het snel merken, maar cosplay is bijzonder succesvol. De aandacht voor detail getuigt van de uren die ik erin heb gestoken om een ​​dergelijk resultaat te bereiken. Netizens beknibbelen niet op lof, want de lof regent op elk van de netwerken.

Wil je de onderkant van deze cosplay ontdekken? ? Hieronder vindt u een video van meer dan een half uur waarin u de details van dit specifieke kostuum kunt zien.

Hoe vind je dit Yelan-uniform? Neem gerust contact met ons op via het opmerkingengedeelte hieronder.

Après un Master in Journalisme à l’IEJ, de definitieve definitieve voltooiing van de redactie van Hitek in 2017. Passionné de jeux video, de nieuwe technologieën, de science-fiction en de pannenkoeken, je me klaagt over deelgenoot van de interessecentra met het grootste aantal. Altijd klaar voor een Jägerbomb op het balkon.