Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een bug in Windows 11 verbetert de prestaties, Google spoort illegale downloadsites op, en hier komt het op neer

Een bug in Windows 11 verbetert de prestaties, Google spoort illegale downloadsites op, en hier komt het op neer

Deze Windows 11-bug maakt File Explorer veel sneller, Google detecteert illegale downloadsites steeds sneller, Samsung voegt portabiliteit van zijn e-SIM-kaarten tussen smartphones toe… Welkom bij de samenvatting van de vorige dag!

Twee verrassende tutorials en een knappe prestatie van Google: dat is wat we kunnen samenvatten uit het nieuws van de vorige dag. Na het optimaliseren van File Explorer op Windows en het converteren van uw simkaart naar een e-SIM, wordt u verteld over illegale downloadsites die niet in de resultaten van Google terechtkomen.

Hoe u de prestaties van bestandsverkenner kunt verbeteren met fouten

Het klinkt als een grap, maar het is absoluut waar. Hoewel Bestandsverkenner altijd al last heeft gehad van enige vertraging, vooral als het gaat om het openen van een grote map, lijkt een bug in Windows 11 dit probleem op te lossen. Beter nog, de bediening is heel eenvoudig: schakel de verkenner gewoon naar de modus Volledig scherm en dan snel terug, bijvoorbeeld met de F11-toets op uw toetsenbord. Getest en goedgekeurd door de redactie.

Lezen – Windows 11: een onschuldige bug die de prestaties van Bestandsverkenner dramatisch verbetert

Google verwijdert miljoenen links naar piratensites voordat ze worden geïndexeerd

Google kondigt regelmatig aan dat het miljoenen illegale downloadwebsites uit zijn zoekmachine heeft verwijderd. Maar soms wacht een bedrijf niet tot deze veranderingen tot uiting komen in de resultaten. In een brief aan het Amerikaanse Patent and Trademark Office hebben we vernomen dat Google honderden miljoenen links heeft verwijderd nog voordat ze in welke zoekopdracht dan ook verschenen. Resultaten: Deze sites hadden gemiddeld 89% minder verkeer. Een groot succes voor de rechthebbenden.

READ  Deze “elektrische fiets” uitgerust met drie accu’s maakt indruk met zijn standaard autonomie

Lezen – Google verwijdert miljoenen links voordat de zoekmachine ze indexeert

Met Samsung kunt u uw simkaart omzetten in een elektronische simkaart

Normaal gesproken zou Google deze functie naar zijn Pixel-telefoons brengen, maar uiteindelijk was het Samsung die er met de nieuwste One UI 5.1-update voor zorgde. Deze laatste voegt feitelijk twee opties toe aan de e-SIM: Overzetten van een oud toestel, en Converteer de simkaart naar e-SIM. Alle stappen die u moet volgen, vindt u in ons onderstaande artikel.

Lezen – Hoe u een fysieke simkaart omzet in een elektronische simkaart