Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mysterieuze infantiele hepatitis: de oorsprong van de ziekte eindelijk onthuld?

Wetenschappers overwegen serieus een nieuwe hypothese die onverklaarbare gevallen van hepatitis bij kinderen verklaart, waarbij Covid de oorzaak is.

volgens’Wereldgezondheidsorganisatieis al dichtbij 700 kinderen Het is besmet door het mysterieuze Hepatitis bij kinderenEen maand geleden ontwikkeld‘April.

Hoewel alle zieke kinderen gezond waren, had plotselinge hepatitis hepatitis kunnen veroorzaken Dertig levertransplantatiesen klaar 9 doden.

Lees ook:
Geelzucht, braken en diarree.. Wat zijn de belangrijkste symptomen van occulte hepatitis bij kinderen?

Maar tot dande oorsprong Van deze onbekende ziekte suggereren wetenschappers een hypothese Wat misschien de juiste keuze is.

Wat is deze veronderstelling?

Tot nu toe is dit het padglandulair die onderscheiden waren, zonder ze te kunnen verifiëren. Maar veel wetenschappers stellen een andere hypothese voor: a gezamenlijke infectie naar mij Coronavirusziekte en anderen’glandulair.

De “Covid plus adenovirus totaal” zal verergeren “Hun kracht ziekte mechanisme uitleggen Antonio Rivero JuárezOnderzoeker op het gebied van infectieziekten.

De rol van Covid-19

Volgens deze hypothese is El MundoCovid-infectie kan de vorming van a viraal reservoir In de Spijsvertering kinderen. De Coronavirusziekte Het zal daar op de loer liggen.

Maar dit reservoir kan weer geactiveerd worden door een Nog een virusals zodanig’glandulair bijvoorbeeld.

Lees ook:
Occulte hepatitis bij kinderen: 600 geïnfecteerde kinderen en bijna 30 levertransplantaties uitgevoerd… Statusupdate

In dit geval het virale reservoir waar het “sliep” CoronavirusziekteJe wordt opnieuw geboren virale eiwitten. Maar deze “reactivering” van Covid zou veroorzaken immuunrespons het lichaam, vooral de lever.

Het is deze herhaalde immuunactivering die vervolgens een infectie kan veroorzakenHefboomontstekingdie een bestand kenmerktHefboomontsteking.

READ  Het vrijgeven van genetisch gemodificeerde muggen in Florida

De beperkingen van deze hypothese

Daarom geeft deze studie aan dat alle zieke kinderen eerder met een infectie zijn besmet Coronavirusziekte op een bepaalde tijd. Maar dat deden ze niet allemaal serologische test Om te bepalen of dit waar is of niet.

Lees ook:
Mysterieuze hepatitis bij kinderen: het ongelooflijke verhaal van Lola, het 3-jarige Britse meisje dat werd gered door de lever van haar vader

Bovendien is er geen onderzoek dat bewijst dat dit virus zo kan zijn potentieel In de spijsverteringskanaal. Daarom blijft deze oplossing in de fasehypothese.

Lees ook:
Covid-Omicron: een nieuwe variant in de oorsprong van mysterieuze infantiele hepatitis, denken Engelse wetenschappers na