Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

COVID-19-vaccins en urgentie van de urinewegen

Dit is een van de vele bijwerkingen van de anti-Covid vaccinatie: min of meer ernstige plasproblemen zijn er teveel. uitleg.

Blaas en prostaat (Flickr)

We hebben hier vaak de ernstige gevolgen genoemd van vaccins tegen SARS-CoV-2, het virus waaruit de Covid-19-pandemie is ontstaan. Een recent artikel getiteld Vaccins zijn minder effectief en schadelijker We hebben de toorn verdiend van de digitale reuzen die informatie op planetair niveau controleren. Die bepaalt eenzijdig wat journalistieke waarheid is (La Pravda, in het Russisch) en wat nepnieuws is. Wee degenen die een andere benadering van wetenschappelijke informatie durven aan te bieden: ze worden uit de samenleving verbannen, behandeld als samenzweerders en samenzweerders… Kortom, de vrijheid van meningsuiting is herzien en gecorrigeerd door de ongetwijfeld aanhangers van Joseph Goebbels. Wat betreft de sociale netwerken die gelinkt zijn aan de grote media, ze zijn samengekomen om de waarheid te verdedigen die machtige lobbyisten in de gezondheidssector met klappen hebben uitgedeeld. Valse feitencontrole Heeft tot doel medeaanstichters van opruiing in diskrediet te brengen.
Zelfs de beste wetenschappers in het land waren Het is verboden om in het openbaar te getuigen Voor de parlementaire commissie van de Senaat, zoals we hebben geschreven. En ze waarschuwden voor een explosie van gevaarlijke bijwerkingen van mRNA-vaccins tegen Covid-19.

MG

Blaas en prostaat

Jean Marc Sabatier (DR)
Jean Marc Sabatier (DR)

In feite zijn deze nadelige effecten duidelijk talrijk en gevarieerd. Ze tasten alle organen aan: het hart (myocarditis, pericarditis), de lever (hepatitis), de huid (huidreacties), enz.
Maar er zijn steeds meer problemen met de lagere urinewegen bij mannen. Eventuele blaas- en prostaatproblemen.
Volgens Jean-Marc Sabatier*, die hier op persoonlijke titel spreekt: “Het is een infectie van de blaas of prostaat die wordt veroorzaakt door de overactivering, door het spike-eiwitvaccin, van de ontstekingsremmende receptoren. AT1R van het renine-angiotensinesysteemSR). De receptoren ECA2 (een doelwit van het spike-eiwit van SARS-CoV-2) en AT1R (verantwoordelijk voor schadelijke effecten) – beide behorend tot de RAS – worden aangetroffen in de cellen van deze organen.
De blaas is een van de organen van het urinestelsel en zijn functie is om urine op te vangen die door de nieren wordt geproduceerd voordat ze tijdens het urineren worden uitgescheiden. De prostaat is een klier in het mannelijke voortplantingssysteem. Het omringt de urethra en is het kanaal waardoor urine kan stromen. De belangrijkste functie van de prostaat is het produceren van een deel van het sperma. De prostaat regelt urine-incontinentie.
Aandoeningen van de mannelijke en vrouwelijke voortplantingsorganen beschreven door Jean-Marc Sabatier in een artikel dat we hieronder opnieuw publiceren.

READ  Deze beschuldigingen over door de VS gefinancierde Oekraïense laboratoria voor de productie van "biologische wapens" zijn ongegrond

* Jean-Marc Sabatier is onderzoeksdirecteur van het National Center for Scientific Research en arts in celbiologie en microbiologie van het Institute of Neurophysiology (INP) aan de universiteit van Aix-Marseille.

Covid-19 (en vaccins) risico’s voor voortplantingsorganen en vruchtbaarheid