Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Muriel Rubin is een slachtoffer van homofobie: RMC’s “Big Mouth” spreekt haar tegen en veroorzaakt groot ongemak

Muriel Rubin is een slachtoffer van homofobie: RMC’s “Big Mouth” spreekt haar tegen en veroorzaakt groot ongemak

Geschreven door Charlotte Pletcher

| Journalist

Ze is fan van allerlei series en volgt graag het dagelijkse leven van haar favoriete acteurs. Ze is ook fan van koningin Elizabeth II en Kate Middleton en begrijpt nog steeds niet wat prins Harry met Meghan Markle doet.

In de show “Wat een tijd!” Muriel Robin, die door Lea Salama werd gepresenteerd op France 2, gaf aan ervan overtuigd te zijn dat haar homoseksualiteit haar haar rollen in de bioscoop had gekost. Dappere woorden die niet iedereen konden overtuigen.

Muriel Rubin is een slachtoffer van homofobie: RMC’s “Big Mouth” spreekt haar tegen en veroorzaakt grote overstuur bij Dailymotion

De rest volgt na de aankondiging

Als cabaretier en actrice is Muriel Rubin talloze keren op het podium verschenen en heeft hij met veel televisieregisseurs samengewerkt. Aan de andere kant deden zich geen kansen voor die verband hielden met de zevende kunst. Iedereen zoals zij accepteerde openlijk hun homoseksualiteit. Een opmerking waar ze spijt van heeft, maar die ze niet langer wil zwijgen.

Zijn vrouw An Le Nin prees de toespraak, maar dat geldt niet voor iedereen. Journalist Olivier Trachot, lid Grote monden Op RMC ben ik niet echt die mening toegedaan. Om op zijn uitspraken te reageren, gebruikte hij zijn Twitter-account om een ​​tegenvoorbeeld te geven: “Jean Marais heeft een zeer goede carrière achter de rug. “

Behalve dat Olivier Trucco, door de carrière van Jean Marais, een acteur uit een ander tijdperk, op te roepen, de netizens meer dan wat dan ook boos maakte: “Het grote publiek wist niet dat Jean Marais homo was. Ja, Muriel Robin heeft gelijk als hij het homofobe glazen plafond in de filmindustrie aan de kaak stelt.“,”Degenen die hem kenden wisten dit omdat hij het niet verborgen hield, maar het grote publiek wist niets over hem. Om maar één voorbeeld te noemen: hij is nogal klein“, “IHet lijkt mij dat hij er niet uit is gekomen: “Hij was geen vrouw en zij heeft het eigenlijk over vrouwen.”

Ik huilde elke dag

Muriel Rubin wil de stilte doorbreken. Daarom staat het op een set Wat een tijdperk! Op 16 september gaf de 68-jarige actrice zichzelf aan. Kom het toneelstuk promoten konijn, Muriel Robin trad op in het Edward VII Theater, waar ze tegenover Pierre Arditti stond, en keerde terug naar haar afwezigheid in de bioscoop, wat naar haar mening droevig maar eenvoudig kan worden verklaard: “Noem mij, ter wereld, een homoseksuele acteur of actrice met een geweldige carrière. Niets ! Als we deze samenleving niet kunnen binnendringen, zijn we waardeloos. Als je oud bent, kun je niet meer gepenetreerd worden, als je lelijk bent…we hebben het over mannen die vrouwen penetreren. Ik huilde elke dag, de tranen van mijn lichaam, het gaat goed met me, ik ben gered, ik ben opgetild. Maar ik zeg tegen mezelf dat ik erover moet praten, omdat ik het aan jonge acteurs moet vertellen.” Een moedige verklaring is veel meer waard dan welke rol dan ook.

READ  Alexia Laroche-Joubert en de dood van haar jongere broer: A Wish at Her Funeral

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging