Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mubasher – Duitsland: “Laten we niet toestaan ​​dat de pandemie ook onze samenleving verdeelt”, zegt Frank-Walter Steinmeier

“Wilde” genezende proeven

AFP vernam zaterdag van een gerechtelijke bron dat professor Fortilan, de woordvoerder van de controversiële documentaire “Hold-Up” over de Covid, die is vervolgd in een onderzoek naar illegale behandelingsprocessen, zaterdag werd opgesloten voorafgaand aan een aanstaande hoorzitting over zijn arresteren.

De 77-jarige hoogleraar farmacologie, een figuur op het gebied van vaccinsceptici en tegenstanders, werd donderdag gearresteerd in een hotel in Chouds Eggs (Cantal) op basis van een arrestatiebevel uitgevaardigd door de onderzoeksrechter van de volksgezondheidsmagnaat van de Parijse rechtbank. , volgens de aanklager van Aurillac die informatie uit La Montagne bevestigde.

Jean Bernard Fortilan wordt sinds maart 2020 aangeklaagd voor het uitvoeren van testen zonder toestemming met pleisters die twee moleculen bevatten, genaamd valentinine en 6-methoxy harmalane, in de hoop verschillende neurologische aandoeningen te behandelen (Parkinson, Alzheimer, slaapstoornissen …). De tests werden georganiseerd door de professor in een katholiek klooster in de buurt van Poitiers bij meer dan 350 patiënten die, in het kader van zijn structuur, het Josefa Fonds, onder leiding van Henri Joyo, in 2016 werd afgeschreven van het Artsen Syndicaat. Ze werden aangeklaagd. in dit onderzoek, dat werd geopend nadat de feiten waren veroordeeld In september 2019 door het Agentschap voor Medicijnen (ANSM).

READ  Volgens het leger zijn sinds het begin van de aanval meer dan honderd Israëlische soldaten gedood