Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Morgen speciale dag met Etienne Klein gastredacteur

De tweede uitzonderlijke gast van Futura’s “hoofdredacteur”-reeks voor een dag: Etienne Klein. Mis woensdag 6 oktober zijn hoofdartikel en de niet-gepubliceerde artikelen die hij ons vroeg te schrijven niet.

De tweede verrassing voor dit schooljaar 2021 voor het jaar 20 jaar Futura : Etienne Klein. na, na Françoise Combs We waren verheugd om het eerste evenement van de serie te openen, hier is een ander personage uit de wetenschappelijke scene en haar woorden zijn belangrijk. De peetvader van ons tijdschrift sinds de oprichting, een sterke persoonlijkheid, met veel werk, tegelijkertijd fysiek, wetenschapsfilosoof, is met grote nieuwsgierigheid elke zaterdag heerlijk om naar te luisteren in zijn programma Wetenschap in vragen Over de cultuur van Frankrijk.

Een onuitputtelijke beroemdheid voor de wetenschap, hij is ook een schrijver met een rijke en gevarieerde bibliografie – grote actuele werken zoals Kronos-tactieken Naar de prachtige uitweidingen Geweldige anagrammen – Niet te vergeten dat hij ook onvermoeibaar is Landmeter bergen. Etienne Klein Dat is het allemaal en het wordt duidelijk graag gepubliceerd door je favoriete wetenschappelijke tijdschriften internet ontvangt het.

Dus als je net als wij bent, ben je een fan van deze wetenschappelijke wereld, een product radio-Ze verzamelen zich op woensdag 6 oktober, zodra de zon opkomt, om zijn hoofdartikel te ontdekken afspeellijst Tentoonstellingen, boeken en artikelen geschreven door onze journalisten voor hem Natalie Meyer En Laurent SaccoOver de problemen en vragen van onze tijd.

Onze serie Visiting Scholar Editors gaat op 13 oktober verder met nog een verrassingsgast. kalm… ! Alles wat ik nu kan zeggen is dat vragen Digitaal Je bent er veel mee bezig.

READ  Extreme wiskunde-uitdaging: wat is het ontbrekende getal in deze reeks? Maak het slapende genie in jezelf wakker!

Dit jaar, Futura Viert zijn twintigste verjaardag. 20 jaar ontdekking, verkenning en promotie van wetenschap.

Om dit avontuur met ons volledig te beleven, voel je vrij om:

  • Stuur ons je verjaardagsberichten en wensen in Deivre d’Or speciaal 20 jaar werkgelegenheid Deze pagina.
  • Vind alle speciale inhoud van de 20e dagNS Futura verjaardag op onze website aangepaste pagina.
  • Volg het jubileum op onze sociale netwerken met #Futura20ans.

Blijf ons volgen om deze twee decennia van succes te vieren, we hebben veel verrassingen Tot eind 2021!

Geïnteresseerd in wat je net hebt gelezen?