Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Morgen is van ons: Jennifer Loret sluit zich aan bij TF1-serie, ontdek haar rol دور

De rookie van morgen is van ons. Zoals onze collega Télé Loisirs onthulde, staat actrice Jennifer Loret op het punt om deel te nemen aan de TF1-soap. Maar welke rol ga jij spelen?

Een nieuw personage zal binnenkort landen in Sète en dit personage zal worden geïnterpreteerd door Een actrice die kijkers goed kennen. Dit is Jennifer Loret, van wie bekend is dat ze erin heeft gespeeld Julie Lescout maar ook in een grote familie En de kampeerparadijs. Bij Morgen is van ons, moet geïncarneerd zijn volgens Vrijetijds-tv, Rafael Perrod. Een slimme en vastberaden advocaat, erg druk met haar beroep, ze is de dochter van aanklager Sebastien Perrault, opgevoed door Xavier Deloc, die binnenkort ook aan de serie zal deelnemen.

Merk op dat de komst van Raphalle problemen kan veroorzaken in de relatie tussen Chloé (Ingrid Chauvin) en xavier (Charles Laurier), aangezien ze eigenlijk Xavier’s ex-vriendje blijkt te zijn, maar ook de moeder van zijn twee dochters Camille en Maud. En om dichter bij die laatste te komen, maar ook bij haar ex-man met wie ze een goede relatie heeft, besloot Raphael zich in Set te komen vestigen. We kunnen nu al zeggen dat het telt!

Ribambelle is een van de nieuwe personages in Tomorrow die aan het begin van het schooljaar bij ons hoort

Terwijl de duizendste aflevering binnenkort en voor 4 jaar wordt uitgezonden Morgen is van ons Het blijft zichzelf vernieuwen. Dus de personages komen en gaan. Mocht Linda Hardy helaas haar plek moeten verlaten, dan zijn de nieuwe acteurs blij dat ze mee kunnen doen aan de serie. Dit is vooral het geval bij Emmanuel Muir, die binnenkort zijn eerste stappen als acteur in de serie zet, maar ook Charlotte Gaccio of Xavier Deloc. Nieuwe rekruten die er zeker van zijn dat ze plannen zullen smeden om DNA-liefhebbers te verrassen.

READ  De grootmoeder van Helena Nogueira: waarom ze haar privéleven niet meer wil publiceren

Schrijf u in op de Telestar.fr-nieuwsbrief om het laatste nieuws gratis te ontvangen