Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Morgan Barbanson-Mystery gekwalificeerd voor finale Wereldbeker dressuur

Dit weekend werden in Slowakije en Nederland de WK-etappes Dressuur voor het seizoen 2021/22 verreden. Op het punt om het circuit te voltooien, kennen we nu de drie kwalificatiewedstrijden voor de finale die zal plaatsvinden van 6-10 april in Leipzig, Duitsland.

Van 6-10 april zal de wereld Leipzig in Duitsland zien, waar de wereldelite in de spring- en dressuursport samenkomt om de Wereldbekerfinale mee te maken. Na de kwalificatie in de springsport, die sinds eind januari bekend was nadat de laatste ritten waren afgelast, was het de beurt aan de dressuur om te kijken wat er gebeurde. Eindstand bepaald voor drie van de vier competities, na etappes in Slowakije en Nederland. naar mij West-Europa Frankrijk hoort erbij negen stoelen Het wordt verleend, met een maximum van drie passagiers per land. Duits Isabella WirthDe winnaar van de laatste wedstrijd is automatisch gekwalificeerd. landgenoot Jessica von Prideaux Fernaldbovenaan het klassement, wint ook zijn ticket naar de finale Helen Langhanenberg, die dankzij zijn overwinning dit weekend in Slowakije van de negende naar de tweede plaats in het klassement schoof. Helaas voor de Duitse Frederick Wanderers, die de plaats van hem zag wegtrekken.

Zegevierend dit weekend in Nederland, Jessica von Bredow-Wernld leidt de West-Europese competitie © FEI / Leanjo De Koster

Frankrijk actrice

Ook dit jaar is Frankrijk weer goed vertegenwoordigd Morgan Barbanson Mystery en Sir Donnerhall II, die dankzij hun indrukwekkende prestaties in Madrid en Boedapest als achtste eindigde in het klassement. Onder andere in aanmerking komende ruiters de Zweed Patrick Kittel, Juan Matut Guimon uit Spanje, Nana Skodberg-Merald uit Denemarken, Nederlander Tamar Zoystra. Tiende op de Britse ranglijst Charlotte Fry Hij zal ook op de reis zijn vanwege de onmogelijkheid van deelname aan Frederic en Andres.

READ  FAF gaat in beroep bij de scheidsrechter en de wedstrijd wordt herhaald?

In de rest van de wereld heeft de Central European League twee plaatsen aangeboden om naar toe te gaan Moldavische Alisa Glinka, eerste in de ranglijst, en Katarzyna Melczarek . uit Polen. Hetzelfde aantal gewonnen plaatsen in de Noord-Amerikaanse competitie Ashley Holzer en Anna Buffini. De enige overgebleven competitie, de Pacific League, waarvan de in aanmerking komende speler eind maart wordt erkend. Dan blijven er drie plaatsen over, toegewezen door de FEI aan twee van de beste paren op de wereldranglijst, evenals een renner die in geen enkele competitie heeft gespeeld.

(met persbericht)