Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Monkeypox: Wat is een nieuw symptoom van Monkeypox dat “extreem pijnlijk” wordt als je naar de wc gaat?

De Amerikaanse gezondheidsautoriteiten identificeren nieuwe informatie over apenpokken die volgende week aan artsen moet worden bekendgemaakt. Onder hen zijn dit nieuwe symptomen.

Stap voor stap, De apenpokken verspreiden. De grens van 1.000 gevallen is wereldwijd overschreden volgens:Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). En in de afgelopen 24 uur was hetAmerikaanse leger Het kondigde zijn eerste zaak aan.

Beetje bij beetje, de de ziekteHet onthult ook zijn eigenschappen. Inderdaad, als zowel gezondheidswerkers als bewoners van hetzelfde huishouden, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie, elkaar meer zouden kunnen besmetten, dan zijn contacten verplicht, dan blijft er twijfel bestaan ​​over een andere manier van overdracht van de ziekte. ondergeschikt puistjes ontdekkingen in monden Sommige patiënten zullen als argument dienen om over te stappen speeksel druppels waar is de atmosferisch stofWat betreft de Coronavirusziekte. Maar voorlopig zetten de autoriteiten zich in voor nauw contact.

op de balk teken van ziekteHij zei apenpokken duidelijk omschreven: Koortsvermoeidheid en pijn maar ook en vooral deze beroemde mensen Huiduitslag In de vorm van puistjes die zich door het lichaam verspreiden.

Lees ook:
Apenpokken: gevallen blijven toenemen dinsdag 7 juni, de Franse volksgezondheidsautoriteit beoordeelt de evolutie van het virus

“Erg pijnlijk”

Maar deze donderdag meldde Jennifer McQuiston, MD, van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention’s Division of High Pathological Consequences, een rapport nieuwe symptomen. “We zijn bezig met het verspreiden van informatie onder artsen, die zij kunnen zien nieuwe symptomen Monkeybox. Ik denk bijvoorbeeld dat sommige patiënten die we in de VS hebben gezien een specifiek symptoom hebben gemeld, genaamd proctitis Dat is, denk ik, een gezwollen prostaat. Dit is het soort informatie dat we willen overbrengen de doktoren Zodat ze in contact kunnen komen met apenpokken en huiduitslag. ”

READ  Jupiter werd op 14 september geraakt door een onbekend object

CDC-directeur Rochelle Walinsky zei: “De Syndroom Klinische proctitis is een soort pijn en ontsteking in het slijmvlies van het rectum die erg pijnlijk kan zijn tijdens ontlasting en mogelijk geslachtsgemeenschap..