Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Monkeypox: Drie gevallen van monkeypox-virus binnen dezelfde familie werden ontdekt op een camping in Var

Monkeypox: Drie gevallen van monkeypox-virus binnen dezelfde familie werden ontdekt op een camping in Var

Het gezin was voor hun aankomst op de camping besmet en had daar een paar dagen doorgebracht zonder contact met personeel of andere bewoners.

ARS maakte donderdagavond bekend dat drie mensen uit hetzelfde gezin op een camping in Var positief zijn getest op apenpokken. Als ze de infrastructuur van de plaats gebruiken, “Het risico van overdracht via oppervlakken is zeer laag”, Uitleg van de autoriteiten die quarantaine en vaccinatie daarom uitsluiten voor kampbewoners die niet bij hen verbleven “Er is geen nauw, langdurig contact met vakantiegangers of andere werknemers.”

“Het is een besmetting binnen de familie voordat deze mensen op de camping arriveerden. Ze werden geïsoleerd en verlieten het gebouw.” Op 11 augustus blijft ARS dit bevestigen “De gezondheidstoestand van dit gezin is geen reden tot bezorgdheid.”

3 leden van hetzelfde gezin met # terugverdientijd Ze werd geïdentificeerd op een camping in Var.

Ze hadden geen “nauw en langdurig contact met vakantiegangers of andere werknemers”, die niet geïsoleerd of aangemoedigd werden om zich te laten vaccineren, maar hun gezondheid in de gaten moesten houden. pic.twitter.com/Fp1dghHVOz

– Nicholas Berrod (@nicolasberrod) 11 augustus 2022

Minister van Volksgezondheid Francois Brown heeft onlangs aangekondigd dat er in Frankrijk meer dan 2.600 gevallen van apenpokken zijn vastgesteld. Het rapporteert ook over “Meer dan 30.000 mensen zijn gevaccineerd en de vaccinatiegraad is versneld met meer dan 2.000 vaccins per dag.”

READ  Monkeypox: eerste verdachte geval ontdekt in Frankrijk