Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Monkey pox: Parijs roept op tot vaccinatie

Marie de Paris zei maandag dat voor het doorbreken van de koudeketen begin augustus in het grote Parijse vaccinatiecentrum tegen apenpokken een herhaling van de injecties nodig was die destijds werden gedaan, bijna 500 mensen, exclusief eventuele gezondheidsrisico’s.

Bijna 500 mensen zijn ingeënt tegen apenpokken In Parijs moet u een nieuwe injectie krijgen. De reden voor deze situatie is een breuk in de koudeketen.

“Er zijn geen gezondheidsrisico’s voor de betrokkenen, maar een nieuwe eerste injectie is noodzakelijk om effectief te zijn VirusbeveiligdHij schreef een bericht op zijn website website Stadhuis van Parijs, dat het vaccinatiecentrum met “hoge capaciteit” opende, Edison, in het 13e arrondissement van Parijs.

Het centrum “moest tijdelijk worden gesloten” en gaat dinsdag weer open, voegt het gemeentehuis eraan toe, dat contact heeft opgenomen met alle betrokkenen, dat wil zeggen degenen die van 2 tot 4 augustus zijn ingeënt. Of 468 mensen, volgens Anne Souris, de loco-burgemeester van Parijs die verantwoordelijk is voor de volksgezondheid.

Defecte koelkast

“Er was een defecte koelkast”, legt ze uit, en de optimale temperatuur voor het bewaren van vaccins werd niet gerespecteerd. De storing werd donderdagochtend ontdekt en leidde tot de onmiddellijke sluiting van de positie.

“We hebben gecontroleerd of er geen toxiciteit was. Er kwam een ​​notitie van de redacteur van het Nationaal Agentschap voor de Veiligheid van Geneesmiddelen (ANSM) binnen en verzekerde ons dat er geen risico was”, voegt Ann Souris toe. Maar “gezondheidsinstanties hebben omwille van de veiligheid aanbevolen dat mensen die een dosis hebben gekregen opnieuw worden gevaccineerd” op 2, 3 en 4 augustus.

Deze mensen krijgen een nieuwe afspraak aangeboden en hebben “voorrang op alle openstaande afspraken”, in het Edison Center of binnen de Free Information, Screening and Diagnostics (CeGIDD) centra, zegt ze nogmaals.

READ  Ontdek of je een probleempersoon bent of niet...