Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mogelijk elf Parijzenaars

Mogelijk elf Parijzenaars

Twee dagen voor de eerste dag van Champions League 2022-2023, en Paris Saint Germain Hij begon zich klaar te maken voor zijn deelname aan de race tegen Juventus Turijn. Een ontmoeting die gemakkelijk een scenario in de hoofden van Parijs zou kunnen vormen, is als het spel dat wordt voorgesteld door het Turinese team, en het lijkt de voetbalkijkers aan de andere kant van de Alpen niet te overtuigen.

Kimpembe aanwezig, twijfel over Vitinha

Sterker nog, in Italië, verblinde media Via de nieuwste releases Paris Saint GermainZe zijn enigszins bezorgd over Juventus Turijn. Wanneer we nota nemen van het spel voorgesteld door Massimiliano Allegri, Parijzenaars kunnen een compact, wat laag blok tegenkomen, en moeten hun voet op de bal zetten. Dus, Christoph Galtier Hij moet al zijn items kunnen tellen op première in Champions League Op de stoel. Hij waarschuwde tijdens de achtste finales van de terugwedstrijd van vorig seizoen tegen… Real MadridEn de black-out ging door Presnel Kimpembemaar artikel 52.05 van het C1-reglement verduidelijkt de status van de wereldkampioen 2018: “ Onopgemerkte schorsingen na herhaalde waarschuwingen en individuele waarschuwingen in de UEFA Champions League […] Geannuleerd aan het einde van het seizoenDe Franse centrale verdediger laat zich dan ook niet tegenhouden en kan dus deelnemen aan de wedstrijd op dinsdag 6 september (21:00 uur). Kanaal +).

Aan de andere kant rijst nog steeds de vraag: Vitinha. Laat hem los als hij gewond is Nantes (Win 0-3), de Portugese middenvelder mist mogelijk de eerste wedstrijd Champions League van het seizoen Paris Saint Germainhoewel de laatste informatie van het team Hij heeft het over geruststellend nieuws. In die zin balanceert de dagelijkse sport de voormalige Porto met Renato Sánchez Voor een startpunt in zijn waarschijnlijke elf.

READ  Fans van AZ Alkmaar melden zich bij de politie na chaotische taferelen tegen West Ham

Mogelijk wordt Saint-Germain elf tegen Juventus

Donnarumma – Ramos, Marquinhos, Kimpembe – Hakimi, Verratti, Fitinha (waar Renato Sanchez), Nuno Mendes – Messi, Mbappé, Neymar.