Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Miss France: Sylvie Teller stond bovenaan de competitie, Cindy Fabre

Miss France: Sylvie Teller stond bovenaan de competitie, Cindy Fabre

Dit wordt de komende uren geformaliseerd, maarHet is tijd om Sylvie Teller op te volgen Bovendien is de Miss France-gemeenschap gearriveerd. Volgens onze informatie is het Cindy Fabre, Miss France 2005, die de organisatie van de schoonheidswedstrijd zal overnemen, vooral tijdens de regionale verkiezingen in september. Sylvie Teller behoudt echter de eretitel, erevoorzitter van de Miss France Association, en zal er voor de laatste keer voor zorgen dat de ceremonie eind december live wordt gepresenteerd met Jean-Pierre Foucault vanuit Chateauroux op TF 1.

Beroemde producer Alexia Laroche-Joubert – Met name ‘Koh-Lanta’ en ‘Fort Boyard’ – Ze is nog steeds als enige verantwoordelijk voor het beheer van het bedrijf, dat ze in 2021 overnam. Zij was het die Cindy Fabre, 36, directeur van de nationale competitie, koos om het “Miss France-merk” te vertegenwoordigen. Vijftien jaar na zijn ambtstermijn begon Sylvie Teller te werken in de schaduw van Genevieve de Fontaine, Turning the Page.

Aankondiging van een tijd als toekomstige manager ” ster Academie “Geruchten ontkend, deze advocaat is eindelijk begonnen met een opleiding in ondernemerschap.

Cindy Faber, hier in 2015 tijdens het filmfestival van Cannes. LP / Frederic Doggett

Deze aankondiging maakt een einde aan maandenlange geruchten. Een andere schoonheidskoningin zoals Iris Mittenaere, Camille Cerf of Marine Lorphelin is genoemd, maar uiteindelijk is het Cindy Faber die de taak op zich zal nemen om de vernieuwing van de schoonheidswedstrijdregels door te voeren.

De persoon die vandaag in een evenementenbedrijf in Dijon werkt, had afgelopen mei met name deelgenomen aan de “fusiereis” van Diane Lier, Miss France 2022, in Saint-Martin in Guadeloupe. Een manier om de temperatuur te meten voordat je naar het diepe gaat.

READ  Tonya Kinzinger en Adeline Blondeau, sterren van "Under the Sun", herenigen zich in Saint-Tropez