Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Loyaliteit loont niet’: dit plotselinge vertrek uit TPMP na 12 jaar van de show walgt kijkers

‘Loyaliteit loont niet’: dit plotselinge vertrek uit TPMP na 12 jaar van de show walgt kijkers

Hij kondigde op zijn Twitter-account aan dat hij zou vertrekken ondanks zijn goede relatie met de gastheer TPMP : “Vrienden, na 12 seizoenen op TPMP heb ik besloten om te stoppen met de show…”.

>> “Mijn moeder gaf me 200 euro per week en ik leefde ervan”Cyril Hanouna zit echt in de problemen voor een box TPMP <

Veel internetgebruikers zijn verdrietig en teleurgesteld om te horen dat hij is overleden: “We zullen je missen Eric! Het zou niet hetzelfde zijn zonder jou.”En de “Ik ben nog nooit in het echte leven gekomen, maar je levensvreugde door je verschijning in de show en je Instagram-berichten zorgden ervoor dat ik echt naar TPMP wilde gaan. Ik kan niet wachten om je nieuwe projecten te ontdekken”En de “Je hebt tenminste de moed om het pad te nemen dat je naar het einde van je dromen zal brengen.”.

Andere sprekers wezen met de vingers Aanhankelijke Cyril die, naar hun mening, Eric Mendes niet genoeg kansen zou hebben gegeven Een televisie maken: “Je ziet Kelly zonder talent na een paar maanden rond de tafel zitten en jij 12 jaar later besta je nog steeds niet, dat zegt veel”En de “Het is normaal dat er, afgezien van het zijn van kamermanager, geen toekomst is bij C8. Er is hem geen programma aangeboden. 12 enorme jaren, loyaliteit loont soms niet”En de “Of ze hebben je een verhoging van de premie geweigerd of je hebt iets beters gevonden, in beide gevallen heb je de juiste keuze gemaakt”.

Eric Mendes stuurt een bericht naar Cyril Hanouna en alle showteams

Naast het bedanken van Cyril Hanoun, wilde Eric Mendes ook iedereen bedanken: Allereerst wil ik Cyrilhanouna bedanken voor zijn vertrouwen al die jaren, heel erg bedankt uit de grond van mijn hart.”En deDank aan alle H2O-productieteams, het C8-management, mijn vrienden van de sociale zekerheid, de huisvader en alle schaduwteams (geluiden, lichten, we klappen…) Een grote dank aan het publiek dat allemaal kwam ’s Avonds Het was een genoegen u te mogen verwelkomen! “. “Einde applaus! Ik wens Cyril een uitstekend seizoen en alle columnisten biiiiiiiiiiim” Hij twitterde ook.

READ  Sardo antwoordt Melenchon, die hem aanmoedigt om Frankrijk niet te verlaten