Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Miss France: Gaat er binnenkort een transgender vrouw rennen?

De regering van Miss France verwierp het idee niet en legde uit dat de wedstrijd openstaat voor transgendervrouwen.

Andrea Foretstrijden om de titel Miss Parijs 2022 Als je wint, kun je de eerste kandidaat worden transgender Vanaf juffrouw Frankrijk.

deel van 12 Finalisten In de Parijse competitie zou ze het voorbeeld kunnen volgen van de huidige Miss France, Diane Leardie ook de stad Parijs vertegenwoordigde.

Wie is Andrea Foret?

Jonge Andrea Foret transgender vrouw van 19 jaar. Als ze vandaag bekend is door haar deelname aan Miss Paris, zet de jonge vrouw ook haar carrière voort‘een actrice.

Ze verscheen aanzienlijk in de serie “hij is” werkgelegenheid TF1die zich bezighoudt met een moeilijk onderwerp kruis identiteit.

Miss Frankrijk management is open

vele jaren geleden, Celie Teller Aan het hoofd van het bedrijf Miss France bevestigt de opening van de wedstrijd voor: Transgender vrouwen.

Alexia Laroche Joubert Wie gaat Sylvie Teller nu begeleiden in de richting van de wedstrijd, uitgelegd “Wat we altijd hebben gezegd, als je de regels goed leest, is dat we het nodig hebben Burgerlijke identiteit is ‘vrouwelijk’“”.

En daarom , “Als er transgenders zijn die naar een vrouw zijn verhuisd en een vrouwelijke ID hebben, geen probleem. Geen probleem” Zei ze op Radio Sud.

READ  Draw and Pools ... een nieuwe schokregel voor de halve finales