Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Miss France 2023: Een spannende ommekeer voor een van de kandidaten die haar regionale kroon teruggeeft

Een paar dagen na de verkiezing van Miss France 2023 maakte een van de kandidaten bekend dat ze een onverwachte beslissing had genomen. Coraline Lerasley, Miss Centre Val de Loire 2022, heeft al onthuld dat ze haar titel opgeeft om “persoonlijke redenen”.

Verrassende aankondiging. Een paar dagen na de verkiezingen Miss Frankrijk 2023die plaatsvond op 17 december in Châteauroux, besloot een van de kandidaten haar sjerp terug te geven. Turangel Coraline LyrasEn de Miss Centre – Loirevallei 2022En de Ze heeft op haar Instagram al aangekondigd dat ze haar titel opgeeft.

“JIk doe afstand van mijn titel van Miss Centre Val de Loire voor persoonlijke redenen”, onthullend de jonge vrouw. Deze 23-jarige GPA-student, oorspronkelijk afkomstig uit Ballan-Miré (Indre-et-Loire), werd in oktober 2022 in Dreux (Eure-et-Loire) verkozen tot Miss Centre-Val de Loire. Tijdens de Miss France 2023-verkiezingen kwalificeerde ze zich echter niet bij de eerste vijftien finalisten.

Wie vervangt Coraline Lleras?

Coraline belde me om me te vertellen over haar keuze om haar titel op te geven. Ik respecteer zijn beslissingzei de regionale afgevaardigde van het Miss France-comité, Stéphanie Chenouine-Talata. Het is de eerste keer dat een dergelijke gebeurtenis zich voordoet in de regionale comités.

Maar aangezien de titel niet vacant kan blijven, Jade Lange, Miss Centre-Val de Loire 2021, is gekozen om Coraline Lleras te vervangen.. De Coraline Lleras-dolfijnen hebben al geweigerd de mantel terug te nemen omdat ze zich graag willen presenteren in de volgende regionale competities. Op Facebook reageerde Cloé Delavalle, Miss Centre-Val de Loire 2020, krachtig op deze terugtrekking en was niet teder voor Coraline Lleras. Nee, maar de grap! Wat voor Miss Center is…”En de En zo werd de jonge vrouw vrijgelaten.

READ  Apocalypse Now Final Cut: Martin Sheen's hartaanval verteld door Francis F. Coppola

Ter herinnering, op 17 december was dat het dan Indira Amboot Die tijdens de 93 verkiezingen werd verkozen tot Miss Frankrijk 2023. Ze was diep ontroerd en kon haar tranen niet bedwingen toen ze de kroon in ontvangst nam uit handen van Diane Lier, Miss Frankrijk 2022. Achter de nieuwe Miss Frankrijk staat Miss Norre-Pas-de -Calais, verkozen tot eerste runner-up, Miss France-Provincie tweede runner-up, Miss Martinique derde runner-up en tenslotte Miss Auvergne vierde runner-up.