Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laat een schattige leren sheman los voor een betoverende avond

Laat een schattige leren sheman los voor een betoverende avond

De eindejaarsfeesten zijn vaak een gelegenheid voor volwassenen om terug te keren naar de kindertijd, met name dankzij de magie van Kerstmis, maar ook dankzij sommige kanalen die tekenfilms of goochelshows uitzenden. Disney-fans zullen dan blij zijn te weten dat M6 op dinsdag 27 december 2022 een nieuw programma zal uitzenden genaamd Een magische nacht in Disney World. Voor de gelegenheid hebben verschillende artiesten Disneyland Parijs overgenomen om een ​​uitzonderlijke avond neer te zetten.

Mickey en Minnie, Donald en Goofy hadden afgelopen september speciale gasten voor de opnames van Magical Night in Disney World. Artiesten hebben al gereageerd om de grootste hits van Disney te coveren, zoals Hakuna Matata waar levensverhaal Van de Lion King, maar ook om hun recente successen in deze wereld vol magie te verklaren. Dus vanavond zullen M6-kijkers verheugd zijn om de ultieme Shy’m te vinden, samen met Keen’V, Claudio Capéo, Natasha St Pier en Abi Bernadoth (winnaar van seizoen 9 van het geluid, anno 2020). Voor de gelegenheid wedt de mooie zangeres op een lange beige jurk, transparant op een deel van haar benen.

Amir was gekleed in een lichtblauw pak om alleen of met Jonathan Joyce op te treden. Marc Lavoine was in staat om stem te geven met Zoé en Keen’V met Black M. Ook Chimène Badi baarde opzien, in een beige leren jurk of helemaal in het zwart gekleed, met een jasje dat haar beha onthulde. Ook waren er Christophe Willem, Jans, Hochy, Émile et Images, Les Frangins, Chantal Goya, Philippe Campion en Pierre de Mer.

READ  Tonya Kinzinger en Adeline Blondeau, sterren van "Under the Sun", herenigen zich in Saint-Tropez