Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ministerie van Volksgezondheid beschuldigd van het onderdrukken van opmerkingen over bijwerkingen van de derde dosis – © Infos-Israel.News

🔳 Aankondiging 🔳

Reacties op het rapport van het ministerie van Volksgezondheid over de bijwerkingen van de derde dosis van het vaccin op de officiële pagina van het ministerie op Facebook zijn zeer gematigd en tegenstanders van vaccinatie beschuldigen het ministerie van het achterhouden van informatie over de complicaties van vaccinatie. Herinnering.” Hadashot-verslaggever Inbar Tozer rapporteerde een “totale verwoesting van commentaren” met meldingen van negatieve effecten van vaccinatie met een derde dosis Pfizer.

Het informatiehoofdkwartier van het ministerie van Volksgezondheid erkent dat sommige opmerkingen in het rapport over de bijwerkingen van het derde vaccin zijn verwijderd, maar benadrukt dat opmerkingen die alleen godslastering en misleidende informatie bevatten, evenals links naar pagina’s met verkeerde informatie over vaccins, onderworpen zijn aan censuur . . Opmerkingen die teleurstelling of ongeloof uiten of meldingen van bijwerkingen worden niet verwijderd. Als we geen publieke commentaar wensen, zullen we het rapport volledig sluiten voor commentaar”, aldus de officiële reactie.

Bijwerkingen na de derde dosis van het vaccin werden direct na het begin van de “boostervaccinatie” uitgebreid besproken op sociale media. Sommige mensen namen het derde vaccin slechter dan de eerste twee, maar anderen hadden het tegenovergestelde effect – de derde dosis was gemakkelijker dan de tweede. Geïmproviseerde opiniepeilingen hebben aangetoond dat de verhouding tussen beide dichtbij ligt.

🔳 Aankondiging 🔳

Het ministerie van Volksgezondheid maakte bekend dat de bijwerkingen na de derde dosis minder waren dan na de tweede dosis. Als onderdeel van de “boostervaccinatie” interviewen ziekenfondsen echter niet langer alleen patiënten. Alleen de patiënt zelf kan bijwerkingen melden als hij de moeite neemt om de bijbehorende pagina op de website van het ministerie van Volksgezondheid te vinden, en velen bekritiseren het ministerie omdat het zijn inspanningen niet concentreert op het onthullen van de waarheid over de ziekte.

READ  De James Webb-telescoop onthult kwartswolken in de atmosfeer van een exoplaneet