Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Miljardair Richard Branson start zondag met ruimtetoerisme

De Britse zakenman Richard Branson vertrekt zondag naar de grenzen van de ruimte aan boord van een ruimtevaartuig ontworpen door een van zijn bedrijven. Dit is de tastbare start van het ruimtetoerisme, waaraan andere zeer rijke persoonlijkheden, zoals Amazon-CEO Jeff Bezos, zich binnenkort willen wijden.

Dit is de eerste stap in wat lang een verre droom was, maar begint uit te komen (voor degenen die het kunnen betalen). een paar dagen eerder Amazon-CEO Jeff BezosDe Engelse miljardair Richard Branson vertrekt zondag voor wat ruimtetoerisme. De ondernemer, die beroemd (en dus zeer rijk) werd dankzij zijn merk Virgin Group, zal op een schip gebouwd door zijn bedrijf Virgin Galactic, vergezeld van vier astronauten, een paar minuten in gewichtloosheid zweven, in de grens van de ruimte .

aan de rand van de ruimte

Het is dus geen reis naar een baan om de aarde. Maar met deze eerste stap wil Richard Branson, die via zijn bedrijf dit avontuur live op internet gaat uitzenden, indruk maken. Een toekomstig vliegdekschip zal opstijgen vanaf een startbaan met twee piloten aan de kranen, en dan zal het ruimtevaartuig dat eronder hangt op een hoogte vallen, die zijn motoren zal ontsteken tot het een hoogte van 80 km bereikt. Dan hebben passagiers een fantastisch uitzicht op de aarde en zien ze de duisternis van het universum, voordat het schip weer naar beneden vliegt.

Binnenkort reguliere vluchten?

Richard Branson weet het, De weg vrijmaken voor ruimtetoerisme…en communiceert dus uitgebreid op sociale netwerken. Hij zei: “Ik heb altijd gedroomd.” In een video gepost op Facebook Sinds een week. “Mijn moeder zei altijd dat ik nooit moest opgeven en naar de sterren moest grijpen. Vandaag zal die droom uitkomen.”

READ  Depolarisatoren, veganistisch, met USB-poorten...Nieuwe generatie bushokjes komt eraan

De miljardair belooft dat er vanaf 2022 regelmatig toeristenreizen zullen zijn.Zeer geselecteerd toerisme: een kaartje kost al een bescheiden bedrag van 250 duizend dollar.