Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Midden in een interview op TF1 zingt Stromae een titel van zijn nieuwe album

“Je hebt ook zeven jaar gevochten tegen wat ongemak, en je praat er direct over… In je liedjes praat je ook veel over eenzaamheid. Heeft muziek je geholpen jezelf ervan te bevrijden?” De vraag wordt gesteld door Anne Claire Coudray, presentatrice aan het hoofd van het programma. 20:00 journaal op TF1 deze zondag.

tegen, Stromae, avondgast, kwam presenteren
Meerdere nieuwe albums Uitgerekend op 4 maart, na zeven jaar afwezigheid. Het interview duurde eigenlijk zeven minuten en op deze nieuwe vraag reageerde de Belgische singer-songwriter ineens zingend.

De titel “Hell” om een ​​vraag van Anne Claire Coudray te beantwoorden

In een vaardige show begint Stromae, zonder van zijn stoel te komen, een fragment uit “Hell”, de titel van zijn nieuwe album, dat tot dan toe nooit in het openbaar werd uitgevoerd. Een somber lied waarin de van uitputting bekomen artiest terugkeert naar deze gedachten waardoor hij in de hel leeft. “Alles wat ik al heb gedacht / Om te zeggen dat vele anderen al hebben gedacht / Maar ondanks alles voel ik me behoorlijk eenzaam / Plotseling / Ik heb al zelfmoordgedachten en ik ben er niet trots op”, zegt ze in het refrein privé.

In totaal duurt de clip drie minuten voordat Anne-Claire Coudray weer het woord neemt om het interview af te sluiten. Op Twitter werd deze theatervoorstelling, die zeker voorbereid was, door veel netizens begroet als een “briljante geniale zet”.

Stromae is een echte showman en valt vaak op in de manier waarop hij zichzelf promoot. 15 oktober, heeft al voor een verrassing gezorgd met de onthulling, om 6 uur ’s ochtends, van “Gezondheid”, de eerste titel gewijd aan de kleine handjes, de dagelijkse werkers waar we niet altijd om geven.

READ  "Friends: The Reunion": De reünie-aflevering wordt in Frankrijk uitgezonden op TF1 en op Salto