Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microsoft zal de Internet Explorer-browser in juni 2022 (voor altijd) loskoppelen

Deze keer is het voorbij: Internet Explorer wordt binnenkort verwijderd uit de lijst met Windows-apps. In een BlogpostGeplaatst op donderdag 20 mei, heeft Microsoft al aangekondigd dat het zijn historische browser in juni 2022 zal loskoppelen. We kondigen aan dat de toekomst van Internet Explorer op Windows 10 Microsoft Edge isDe computergigant zei voordat hij de verdiensten van zijn andere browser, Edge, prees. hij is Snellere, veiligere en modernere browse-ervaring-Het bedrijf leren kennen terwijl je bent “Compatibel met oudere websites en apps.”

M.Internet Explorer, dat al meer dan 25 jaar in gebruik is, is grotendeels verlaten ten gunste van concurrenten die zijn geboren in Silicon Valley, Chrome (Google) en Safari (Apple). Verschillende netizens plaatsten ook satirische condoleanceberichten op Twitter, verwijzend naar de grappen waar de browser al jaren het onderwerp van was. “Vrede zij met je ziel, Internet Explorer. Ik heb het nog nooit gebruikt, maar als het sterft, kunnen we er niet meer de spot mee drijven”, Arcader UwU heeft gereageerd. “Ik weet nog dat ik het gebruikte om Chrome te downloaden bij elke Windows-update”Hrishikesh Bardeshi “Deze browser ziet er tegenwoordig oud en verouderd uit, maar in die tijd had iedereen hem nodig”, Probeer TheCool_ColdMan.

Microsoft heeft 15 juni 2022 ingesteld als de sinistere datum, aangezien er geen verdere technische ondersteuning zal zijn voor Internet Explorer. Maar de sites die voor deze browser zijn ontworpen, zullen in ieder geval tot 2029 op Edge draaien, zoals Seattle heeft beloofd, vooral omdat zoveel organisaties “Het heeft een verrassend groot aantal websites” Op basis van oude technologie.

READ  Samsung lanceerde een app om live tv te kijken vanaf je smartphone

Tegenwoordig heeft Chrome, de browser, volgens Statscounter ongeveer 65% van het wereldwijde marktaandeel in handen. Safari is beschikbaar op de computers en andere apparaten van het merk en staat op de tweede plaats met bijna 19% van de aandelen in april 2021. Firefox van Mozilla Foundation en Edge staan ​​op de derde en vierde plaats (3, 59% en 3,39%).