Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het nieuwe prototype gaat in één seconde van 0 naar 100 km / u

Tesla heeft zojuist een nieuw prototype Roadster laten zien in een Amerikaans museum. Dankzij dit nieuwe ontwerp en de optie van SpaceX kan de Elon Musk-racewagen in slechts één seconde van 0 naar 100 km / u gaan!

Krediet: Tesla

Zoals u weet, is een van de belangrijkste kenmerken van De Tesla Roadster zal worden uitgerust met SpaceX-propellers voor koud gas. Dankzij deze technologie De auto van de Amerikaanse fabrikant zal in één seconde van 0 naar 100 km / u kunnen gaan. Alleen hebben we nog geen bevestiging dat deze thrusters ook daadwerkelijk op de roadster aanwezig zullen zijn. Dit is nu gedaan.

Effectieve manierESLA toont momenteel een nieuw prototype Roadster in het Petersen Automotive Museum in Los Angeles. Dit is een onverwachte gelegenheid voor bezoekers om persoonlijk van de Supercar te genieten, aangezien zijn publieke optreden vrij zeldzaam is. Op een museumplaat die voor in de auto is geïnstalleerd, kunnen we een dossier lezen Een korte omschrijving van de enorme mogelijkheden van de auto.

Om de veelzijdigheid van elektrisch vermogen te demonstreren en de toch al hoge prestaties van de auto nog verder te onderscheiden, zal het aangekondigde SpaceX-pakket de roadster uitrusten met koude-luchtstuwraketten achterin, waardoor een acceleratie van 0 naar 100 km / u in 1,1 seconden mogelijk is. grotendeels ongekend tussen moderne straatauto’s, Kunnen we op het bord lezen.

SpaceX-optie, een grap vervuld

Ter herinnering, wanneer Tesla onthulde in 2017 voor het eerst het bestaan ​​van een RoadsterDe automaker kondigde aan dat de auto zal kunnen landen Acceleratie tot 100 km / u in 1,9 secondenHet heeft een topsnelheid van 402 km / u en een bereik van 1.000 km monster. Als we de museumbeschrijving mogen geloven, Dus heeft Tesla de formule verbeterd om de Roadster sneller te maken, afhankelijk van de verschillende modellen.

READ  Mac Studio en het nieuwe scherm kunnen er zo uitzien

Dat duurde tot 2019Elon Musk noemde als eerste koude gasmotoren van SpaceX. Een verklaring dat veel mensen een nieuwe miljardair-rage hebben overwogen. Fout, zoals Elon Musk op Twitter bevestigde:nee ik maak geen grapje. We gaan gebruik maken van de koudgasschroeven van SpaceX met een extreem hogedruksysteem, waarbij het gas wordt opgeslagen in een goed beschermde composietcontainer die wordt geïntegreerd in plaats van de twee achterstoelen. Herinnering, De productie van de Tesla Roadster is gepland in 2022.

Tesla Roadster
Credits: Tesla New York (Twitter)

Bron: Elektrisch