Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microsoft trekt zich terug, er zullen geen advertenties zijn in Verkenner

Microsoft trekt zich terug, er zullen geen advertenties zijn in Verkenner

Na de verontwaardiging veroorzaakt door de advertentie in Verkenner, nam Microsoft het woord door te beweren dat het plaatsen van de banner een vergissing was. Niets zegt echter dat het idee volledig is weggegooid. Dit toont download Microsoft-apps op basis van de map waarin u zich bevindt.

Update 16 maart 2022:

Geconfronteerd met de controverse die door de tweet van Florian was ontstaan, besloot Microsoft zich terug te trekken. In een persbericht geciteerd door The Verge, gaf Brandon LeBlanc, Director of Programs bij Redmond Corporation, uitleg: “Dit was een b├Ętabanner, was niet bedoeld voor externe publicatie en is uitgeschakeld”. Met andere woorden, Microsoft hoefde deze functie alleen intern te testen, en het publiceren ervan om 22572 te bouwen zou een bug zijn. De uitgever specificeert echter niet het doel van deze tests. Als we daarom al een tijdje moeten profiteren van een volledig advertentievrije bestandsverkenner, zegt niets dat deze in de toekomst niet nodig zullen zijn.

Artikel van 15 maart 2022 :

Gebouw 22572 vanaf Windows 11 Het brengt een aantal interessante wijzigingen aan in Verkenner. Het meest opvallende is ongetwijfeld de toevoeging van tabbladenHet is een functie waar gebruikers al tien jaar om hebben gevraagd. Maar als het de velen kan bevredigen, kan Microsoft de woede van de meerderheid wekken. In feite is een andere nieuwigheid ontdekt door insiders: Advertenties verschijnen binnen de uitkering.

Het was een screenshot gepost door een lid van de show genaamd Florian die de orkaan begon. Hierboven komen we erachter Banneradvertenties ingebouwd in Verkennerwaar we kunnen lezen: “Typ met vertrouwen in documenten, e-mail en op internet met geavanceerde schrijfsuggesties in Microsoft Editor.”

Over hetzelfde onderwerp: Microsoft kondigt Windows 11 al aan in Windows 10

READ  Google Berichten krijgt een nieuw uiterlijk met verschillende esthetische en praktische veranderingen

Microsoft probeert nog steeds te adverteren in Windows

Volgens XDA Developers verschijnt deze banner alleen als de map Documenten is geopend. Een andere gebruiker meldt dat ze een advertentie zijn tegengekomen waarin de voordelen van PowerPoint in hun bestandsverkenner worden geprezen. Met andere woorden, Microsoft kan naar bestanden zoeken Plaats uw advertentie in contextEn zet ze op de meest geschikte plaatsen voor de gebruiker.

Althans volgens zijn kijk op de dingen. Ondanks meerdere pogingen deden de advertenties van het bedrijf in Windows dat niet Niet goed ontvangen. We herinneren ons vooral de erg irritante pop-up die Edge vorig jaar promootte. De reacties op Twitter zijn niet mis. Elk van hen belt Microsoft om Laat dit idee onmiddellijk varen.

Onthoud zoals altijd dat de functies in Insider-builds niet bedoeld zijn om aan het grote publiek te worden vrijgegeven. Dus er is nog hoopMicrosoft zal waarschijnlijk de oorzaak zien en File Explorer blijft advertentievrij. In de toekomst zal ik het vertellen.

bron: XDA-ontwikkelaars