Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microsoft Surface Pro 8 gelekte hybride pc met 120Hz-scherm en Thunderbolt-poorten

Hoewel er op 22 september 2021 een Microsoft-evenement is gepland om de nieuwe Surface Pro hybride tablets aan te kondigen, vertoont een lek de belangrijkste kenmerken: een 120Hz-scherm, 11e generatie Intel Core-processors en Thunderbolt-poorten.

Bijna 23 maanden na de aankondiging van de Surface Pro 7, zal Microsoft eindelijk de laptop – of tablet, kwestie van oogpunt … – vernieuwen, gemengd met een presentatie die op woensdag 22 september wordt verwacht. Dus de fabrikant, die ook de uitgever van Windows is, zal iets later, op 5 oktober, profiteren van de aankondiging van Windows 11 om zijn nieuwe pc’s te promoten.

Sommige lekken hebben al de toon gezet voor de specificaties van de nieuwe Surface Pro 8. Daarom zal het, om up-to-date te zijn, een 13-inch 2K-scherm leveren en vooral een verversingssnelheid van 120 Hz. Hierdoor kan de frequentie van de tablet voldoen aan de dynamische verversingssnelheidstechnologie die is aangekondigd in Windows 11, waardoor deze meer vloeiendheid biedt terwijl de batterij wordt bespaard.

De Surface Pro 8 wordt aangedreven door een 11e generatie Intel Core-processor. Het exacte model is onbekend, maar deze overstap naar het Tiger Lake-platform zal het mogelijk maken om te profiteren van Thunderbolt-poorten, twee in aantal. Microsoft zal dus niet wachten op de zogenaamde 12e generatie Intel mobiele Alder Lake-processors, die waarschijnlijk op CES in januari 2022 worden gepresenteerd.

READ  Meat ° it + test: de nieuwe kooksonde is klaar voor zomerbarbecues

Tenslotte, enigszins onverwacht, kan de SSD verwijderbaar zijn, waardoor uiteindelijk de mogelijkheid wordt geboden om meer opslagruimte op te nemen.

Volgens de informatie die hij heeft verkregen de randHet Microsoft-evenement op 22 september is een kans om ons kennis te laten maken met deze nieuwe Surface Pro 8, maar ook met de Surface Go 3, Surface Book 4 en Surface Pro X. Het is geweldige software!