Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kenmerken worden bevestigd vóór presentatie

Een paar uur voor de presentatie van Microsoft verschijnt de Surface Pro 8 met zijn specificaties in de winkel.

na, na Apple en zijn nieuwe reeks iPhone en iPad, het is jouw beurt Microsoft zal zijn nieuwe Surface-producten presenteren. We weten dat Het programma is geladen : Surface Go 3, Surface Duo 2, een nieuwe high-end product erfgenaam van de Surface Book en… Surface Pro 8. Het is voor de laatste waar we ons vandaag zorgen over kunnen maken dankzij een lek van Aziatische handelaren.

120Hz scherm, Thunderbolt en verwisselbare SSD

Het was The Verge die een afbeelding zag die Shadow_leak op Twitter deelde.

Blootstelling aan Microsoft Surface Pro 8

Elfde generatie Intel Core-processor
– 13″ 120Hz Smalle rand Scherm Hoge verversingssnelheid
– Windows 11
– Dubbele Thunderbolt-interfaces
Vervangbare SSD harde schijven#Microsoft #Oppervlakte # SurfacePro8 pic.twitter.com/ITFftYG4dg

– Sam (@Shadow_Leak) 19 september 2021

We zien een advertentie voor de Surface Pro 8 van een Aziatische dealer, met veel functies vermeld en zichtbaar. Om te beginnen bij het laatste blijkt dat de handelaar simpelweg een persfoto van Surface Pro X onthuld in 2019, met een Windows 11-afbeelding.

Surface Pro 8: functies bevestigd vóór presentatie

Voor de rest zijn de kenmerken echter zeer geloofwaardig en komen ze overeen met de lekken rond de laatste nieuwigheden Microsoft.

We hebben dus het recht om het ontwerp opnieuw te ontwerpen met kortere limieten. Het scherm krijgt een diagonaal van 13 inch en een verversingssnelheid van 120 Hz. Een van de meest interessante nieuwe apparaten in Windows 11 Het is de beste ondersteuning voor schermen met een hoge verversingssnelheid. Net als Android en iOS kan Windows 11 de snelheid wijzigen afhankelijk van de taken die moeten worden bekeken, om de batterij te sparen of juist om de afbeelding vloeiender te maken.

READ  NASA kiest SpaceX voor zijn volgende missie naar de maan

De lijst met features wijst ook op een 11e generatie Intel-processor, de aanwezigheid van twee Thunderbolt-poorten en een verwisselbare SSD. Met behulp van de elfde generatie processor en we staan ​​aan de poorten Van de zeer opwindende 12e generatie van Alder Lake Het is typisch voor Microsoft. Het bedrijf loopt nog ver achter als het gaat om processors in Surface-producten.

De mogelijkheid om de SSD te veranderen is zeer geloofwaardig, het is een van de grootste nieuwigheden in Surface Laptop 3 en Surface Pro X.

Aan de andere kant is het gebruik van Thunderbolt een grote primeur voor Microsoft. Tot die tijd behield het bedrijf de nodige bandbreedte voor zijn Surface Connect-poort. Dit laatste bestaat waarschijnlijk nog steeds, maar wordt nu aangevuld met meer dan de Thunderbolt-standaard die in alle Intel Ultraportable-apparaten te vinden is.

Sinds de Surface Pro 3 werd onthuld in 2014, of meer dan 7 jaar geleden, heeft het assortiment niet echt grote veranderingen ondergaan. De conferentie op woensdag 22 september zou ons in staat stellen dit nieuwe paradigma te ontdekken.