Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microsoft probeert een einde te maken aan de controverse over de minimale configuratie om over te schakelen naar Windows 11

De kakofonie is blijven bestaan ​​sinds het nieuwe besturingssysteem van Microsoft werd aangekondigd: wat zijn de minimumvereisten voor Windows 11? Het is nu duidelijk dat TPM 2.0 wordt verplicht, om veiligheidsredenen.
Maar als het om processors gaat, tasten we nog in het duister: de eerste versie van de minimale specificatie lijkt een breed scala aan chips te valideren, zolang ze tenminste twee cores bevatten en een snelheid van minimaal 1 GHz weergeven.

Maar plotseling trok Microsoft de schroef aan en herzag het zijn technische documenten, waardoor de compatibiliteit met Windows 11 werd beperkt om precies te zijn. sterk afgeprijsd van behandelingen, die blijkbaar willekeurig sommige niet-oude modellen verwierp, en a priori Volledig in staat om het nieuwe besturingssysteem te draaien.
Ironisch genoeg is het zelfs een van de meest luxueuze apparaten die Microsoft verkoopt – a Surface Studio 2 Onder deze omstandigheden niet compatibel met het nieuwe systeemHet verhogen van het niveau van, Omdat het een 7e generatie Intel Core-chip heeft.

Ook om de video te ontdekken:

Vraag Bronca op sociale media: Talloze pc-bezitters vóór 2017, maar nog steeds dappere mensen begrepen niet wat Microsoft aan het spelen was, omdat de uitgever niet kon uitleggen waarom het meer oude chips dumpte. Frustrerend, vooral omdat het pc-programma Gezondheids controle, die je zou moeten vertellen of een apparaat kan upgraden naar Windows 11, bracht veel valse negatieven met zich mee.

Nieuwe ontwikkeling gisteren. Met een blogpost probeert Microsoft zichzelf uit te leggen, wees gerust, maar nog niet! De softwaregigant onthoudt eerst waarom het zoveel beperkingen heeft hardware Overstappen naar Windows 11: verbeterde beveiliging (vandaar de noodzaak om TPM 2.0 te ondersteunen), crashes te verminderen door een nieuwe standaard voor Windows-stuurprogramma’s te gebruiken, terwijl de systeemcompatibiliteit met bestaande applicaties behouden blijft.

READ  Er is nog nooit een beter moment geweest om uzelf te verwennen

Een kleine stap richting oudere processors

“We zijn ervan overtuigd dat apparaten die draaien op 8e generatie Intel-, AMD Zen 2- of Qualcomm 7- en 8-processors zullen voldoen aan onze principes van beveiliging en betrouwbaarheid en zullen voldoen aan de minimale systeemvereisten voor Windows 11.” Microsoft onthoudt.

Dit opent echter de deur naar oudere chips. Of liever, halfopen:

« Terwijl we Windows 11 uitrollen naar onze insiders en OEM-partners, zullen we testen om apparaten met 7e generatie Intel en AMD Zen te identificeren die mogelijk aan deze principes voldoen. “

Met andere woorden, Microsoft zegt dat het misschien klaar is om machines met processors van de vorige generatie toe te staan, maar dat is alles. Wel belooft hij transparant te zijn over de resultaten van deze tests en regelmatig te communiceren via deze technische blogs.

Aanvullend bewijs van de fouten van het bedrijf, de eerste versie van deze blog, gespot door journalist Tom Warren, uit de rand, gaf duidelijk aan dat 6e generatie Intel en pre-Zen AMD pc’s niet zouden voldoen aan de update-eisen. Deze kleine zin is sindsdien verwijderd.

Tegelijkertijd, en dit is een echte erkenning van mislukking, besloot het bedrijf zijn bestelling tijdelijk in te trekken. Computer Gezondheids controleHij legt het op een ingewikkelde manier uit.

“We begrijpen dat de app niet zo nauwkeurig kon worden gedeeld als u van ons zou verwachten, om redenen waarom uw Windows 10-pc niet aan onze updatevereisten voldeed.”

Het zou weer online moeten zijn kort voordat Windows 11 in de herfst beschikbaar komt. We hadden een meer vreedzame lancering.

READ  Vallende sterren, Saturnus, Jupiter... Dit zijn de sterren die je kunt zien aan de hemel in augustus - Ouest-France Evening Edition

Bron : Microsoft