Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microsoft koopt Nuance voor bijna $ 20 miljard

Microsoft koopt Nuance voor bijna $ 20 miljard

Update 14:30 – En het is zeker: Microsoft heeft het advertentie Overname van Nuance Communications voor $ 19,7 miljard, of $ 56 per aandeel. Dit is de grootste cheque die de uitgever heeft ondertekend sinds LinkedIn $ 26 miljard (!) Ontving in 2016. En vorige maand bood Microsoft Zenimax de diensten van Zenimax, het moederbedrijf van Bethesda, aan. 7,6 miljard, Comfortabel.


Origineel artikel – Microsoft heeft absoluut een onverzadigbare eetlust: Redmond zou onderhandelen over de overname van het Amerikaanse bedrijf Nuance Communications Voor een flink bedrag van $ 16 miljard ($ 56 per aandeel), aldus Bloomberg​ Bronnen die bekend zijn met de zaak, zeggen dat Microsoft de overname al deze week aankondigt, maar de voorwaarden van de deal zijn nog niet beslist.

Als Satya Nadella deze geweldige aankoop kan doen, is het daarna de op een na belangrijkste aankoop Linkedin In 2016. Microsoft ondertekende toen een cheque van $ 26,2 miljard om het sociale professionele netwerk in handen te krijgen.

De nuance van de foto.

Het is moeilijk om dit niet te zien als een voortzetting van de recente inspanningen van Microsoft om dit te bereiken Creëer een favoriete plek Op het gebied van kunstmatige intelligentie en de cloud. Nuance is vooral beroemd om Dragon, zijn spraakherkenningsservice … die bovendien Verlaat de Mac Anno 2018. Het bedrijf is ook actief op medisch gebied en heeft dat al gedaan Samengewerkt Met Microsoft in 2019 in een project om de intelligentie van dokterspraktijken te verbeteren door middel van kunstmatige intelligentietechnologieën.

Vorige maand was het het Discord-platform dat Microsoft heeft gebruikt Hij dacht na Voor tien miljard dollar, een deal waar IM-gebruikers nog steeds met spanning op wachten. Nu zijn ze niet de enigen.

READ  Begin 2023 Xbox-conferentie steeds waarschijnlijker | Xbox One