Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microsoft houdt vast aan een nieuwe generatie Windows

Microsoft houdt vast aan een nieuwe generatie Windows

Nadat Windows 10 het besturingssysteem van computers ingrijpend heeft veranderd, bereidt Microsoft zich voor op de onthulling van een “nieuwe generatie Windows”. Wordt zeer binnenkort bekend gemaakt.

De verklaring van Microsoft-topman Satya Nadella bleef niet onopgemerkt. Bij de start van de jaarlijkse Build Developers Conference kondigde de CEO aan dat “ Binnenkort delen we een van de belangrijkste Windows-updates van het afgelopen decennium ».

Nieuwe kansen voor ontwikkelaars

Een nieuwe versie kan synoniem zijn met het wijzigen van de nummering, en Microsoft verwijst nog steeds naar “Windows 10”. Maar hier verklaarde het groepshoofd eenvoudig: De nieuwe generatie Windows Is Windows 11 gepland, tenzij de uitgever simpelweg versienummers opgeeft die niet langer logisch zijn.

Satya Nadella verwees naar het nieuws. Economische kansen Deze update brengt softwareontwikkelaars en makers van inhoud. ” Onze belofte is: we zullen vandaag meer kansen creëren voor elke Windows-ontwikkelaar en verwelkomen elke innovator die op zoek is naar een innovatiever, innovatiever en opener platform om applicaties te bouwen, distribueren en er geld mee te verdienen. ».

Microsoft Store staat aan de vooravond van ingrijpende veranderingen, niet alleen esthetisch, maar ook fundamenteel. Ontwikkelaars zouden dus elk type applicatie moeten kunnen indienen, en waarom niet Chrome of Firefox. Er gaan zelfs geruchten dat betalingssystemen in dit programma kunnen worden geïntegreerd om de 15% commissie te overschrijden die Microsoft gewoonlijk in rekening brengt (12% op games)!

Maar dat is niet alles, de uitgever ook Ontwikkeling Windows 10x stopgezet Om zich te concentreren op de aanstaande update naar Windows 10 genaamd “Sun Valley”. Verbetering terwijl de OS-interface in volle gang is: nieuwe pictogrammen zijn gepland, evenals nieuwe functionaliteit en verbeteringen.

READ  Nieuwe informatie over de grafische chip en zijn prestaties