Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microsoft bevestigt 3 toekomstige Bethesda-games exclusief voor Xbox en pc | Xbox One

De reeks overnames van Activision Blizzard door Microsoft gaat door en stelt ons opnieuw in staat om meer te weten te komen over de strategie van het bedrijf dat Xbox beheert.

Minstens drie Bethesda-games zullen exclusief voor Xbox en pc zijn

Op 8 december hoorden we ervan De Federal Trade Commission wilde de overname blokkeren En de zaak voor de rechter brengen. Microsoft reageerde zeer snel en verklaarde dat het bedrijf zou blijven vechten voor de overname.

Vandaag in een lange tijd Antwoord geven Van de 37 pagina’s die Microsoft zijn argumenten ondersteunt, is de overgrote meerderheid al bekend en al doorgegeven in de Xboxygen-kolommen.

Er zijn echter een paar munten, en met name op pagina zes waar Microsoft verschillende toekomstige Bethesda-games en hun exclusieve modus bespreekt.

De verwijzing in de klacht naar de recente overname door Microsoft van ZeniMax – een groep gamestudio’s die in 2020 is overgenomen – staat los van de huidige deal. Na de afronding van deze deal werden de eerste twee nieuwe ZeniMax-games exclusief voor PlayStation gemaakt of voor een jaar na de lancering.

Xbox verwacht dat drie toekomstige titels – allemaal ontworpen om voornamelijk alleen of in kleine groepen te worden gespeeld – exclusief zullen zijn voor Xbox en pc. Maar, in overeenstemming met zijn historische benadering, is Xbox doorgegaan met het uitbrengen van nieuwe updates voor bestaande ZeniMax-games, zoals Fallout 76 en Elder Scrolls Online, op zowel Xbox als PlayStation, aangezien deze games zijn ontworpen om op zichzelf te spelen. Kleine groepen door grote community’s van spelers op verschillende platformen.

Het valt nog te bezien welke games. Heeft Microsoft het over games die nog niet zijn aangekondigd, of zijn er al enkele? Als dit al aangekondigde games waren, zouden ze dat zijn rode herfst En de sterrenveld Die komt uit in 2023, maar zeker ook Manuscripten van de zesde ouderling. Dit is wat Xbox-chef Phil Spencer een jaar geleden te zeggen had over de game:

Dit gaat niet over het bestraffen van een ander platform. In principe denk ik dat alle platforms kunnen blijven groeien. Maar om op Xbox te zijn, wil ik dat we het volledige pakket kunnen aanbieden van wat we hebben. En dit is waar als ik denk aan Elder Scrolls VI. Dit geldt ook als ik denk aan een van onze andere franchises.

Het volledige Activision Blizzard Xbox-profiel om alles te begrijpen