Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Michel Drucker en “Vivement dimanche” verlaten Frankrijk 2

primair
Tv-presentator Michael Drucker en zijn show “Vivement dimanche” zullen van zender wisselen. Het zal in Frankrijk 3 zijn aan het begin van het schooljaar. Een nieuwe uitdaging voor Michael Drucker.

Op bijna 80-jarige leeftijd geeft Michael Drucker een nieuwe impuls aan zijn carrière. Besloten om van zender te veranderen. Vanaf het begin van het schooljaar zal Michel Drucker niet in France 2 zijn. Hij zal trouw blijven aan de openbare dienst aangezien hij de gastheer zal worden van France 3 waar hij de “Vivement dimanche” en de beroemde rode sofa zal nemen.

Fans van Michelle Drucker kunnen gerustgesteld zijn: “Vivement dimanche” zal altijd… op zondag zijn, maar het schema zal worden vervroegd. De show wordt uitgezonden tussen 13.30 uur en 15.00 uur. Een schema dat het beste bij de begeleider past. Michel Drucker zal het opnemen tegen “13:15 uur op zondag” van Laurent Dillahous op Channel France 2.

Overstappen naar France 3 is een ‘kolossaal’ idee van Michel Drucker. Dit voorstel komt op de tweede plaats in France Télévisions. Michel legt uit: “Toen Stephane Sitbon Gomez het aan mij voorstelde, vond ik het cool. Ik ben onderweg. France 3 maakt deel uit van mijn DNA. Ik word de nieuwe incarnatie met Cyril Ferraud die op mij lijkt .” Drucker voor Parijse.

Lees ook:
“I’m a Miracle”: bekentenissen van Michelle Drucker over zijn hartoperatie

De terugkeer van de “Champs Elysees” wordt overwogen

“Vivement dimanche” is sinds 1998 in de lucht. Aan het begin van het schooljaar zal het programma meer humor bevatten – Michel Drucker wil jonge komieken in de schijnwerpers zetten – en acteurs uit de reeks France Télévisions. Een keer per maand worden “degenen in de harten van de Fransen” gehuldigd. Bij de Purvill kinderen is al een nummer geprogrammeerd.

READ  Philippe Chevalier onthult de hoogte van zijn pensioen: "Mijn vrouw kost me een beetje"

Terwijl televisie oude shows zoals “Star Academy” of “Master Chef” opnieuw zal lanceren, erkent Michael Drucker dat het idee om de Champs Elysees uit te brengen is overwogen. Dit project werd uiteindelijk afgewezen ten gunste van twee speciale documentaires over France 3, een kanaal dat het sinds de lente host Thierry Ardisson en zijn nieuwe show “Hôtel du temps”.

Lees ook:
Michael Drucker, die vorig jaar een hartaanval heeft gehad, keert zondag terug op tv

Michael Drucker keert terug naar het podium

Op 80-jarige leeftijd – komende september – heeft Michelle Drucker geen gebrek aan projecten. Het toneelstuk “Wie ben jij voor mij” waarin hij speelt, is op een rondreis door de regio’s. In oktober staat hij op het podium van Petit Marigny in Parijs. En hij wil in 2024 een talkshow hosten ter gelegenheid van de Olympische Spelen in Parijs!