Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Michel Drucker en France 2, het is voorbij: nieuw kanaal en nieuw schema voor Vivement dimanche

Michel Drucker en France 2, het is voorbij: nieuw kanaal en nieuw schema voor Vivement dimanche

Bericht voor fans van de Vivement-dimanche, de cultshow France 2 is in beweging. Michel Drucker verlaat de openbare dienst niet en zal bij het begin van het schooljaar in France 3 zijn.

Michael Drucker in beweging. De sterpresentator Vivement dimanche verlaat zijn programma of France Télévision niet, maar kondigt aan dat hij van zender zal veranderen en zijn show op France 3 voortzet.

Meer humor en meer boycotgericht

Deze aankondiging volgt op een voorstel van nr. 2 in France TV, legt Michel Drucker in a Interview met Parisian op maandag 23 mei. “France 3 maakt deel uit van mijn DNA. Ik zal zijn reïncarnatie zijn met Cyril Féraud. Voor mij ga je naar een kanaal dat op mij lijkt”, legt de gastheer uit, die eerder Hij noemde de naam van zijn collega als mogelijk alternatief.

\ ud83d \ udd35 exclusief | Op bijna 80-jarige leeftijd zal Michael Drucker volgend seizoen nog steeds de “Vivement dimanche” hosten, maar in Frankrijk 3.

\ud83d\udcac “France 3 maakt deel uit van mijn DNA. Ik word de nieuwe incarnatie met Cyril Féraud”https://t.co/xzHjYbVNQS

– de Parijzenaar (le_Parisian) 23 mei 2022

Naast het veranderen van zenders, zal de Vivement-dimanche ook zijn schema wijzigen en nu om 13.30 uur worden uitgezonden en moet “meer ruimte voor humor” bieden, legt de 80-jarige presentator uit. De show zal ook “meer ingeburgerd zijn in de provincie.”

De concurrentie met Laurent Dillahous?

Wat betreft de verhalen over de wedstrijd tussen Laurent Delahousse die Weekend 2 van 13:15 presenteert en Michel Drucker, die laatste komt erop neer: zijn show wordt een “echt tegenprogramma”. In het huis zal er gelachen, humor en vermaak zijn. is een tijdschrift. Bovenal hebben we geen geschiedenis meer.”

READ  Daft Punk: "We konden niets in de helmen zien", The Rare Secrets of the Duo's Founder

Naast het introduceren van nieuw talent, zal Michel Drucker regelmatig hulde brengen aan overleden beroemdheden die essentieel blijven voor de Fransen. Annie Cordy, Gabin, de Funes … “Die wil ik niet vergeten”, definieert Michele Drucker, die één keer per maand een speciaal programma zal presenteren.