Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Juan Arbelaiz is gescheiden van Laurie Tillman en troost zichzelf met zijn “rookie”…

Ze lijken de perfecte liefde te spinnen. Maar… Na zeven jaar getrouwd te zijn geweest, waarvan twee jaar getrouwd, Juan Arbelaiz En Laurie Tillman is gescheiden. De chef-kok en voormalig Miss France maakten het nieuws dinsdag 17 mei 2022 op Instagram bekend. Sindsdien is iedereen zijn eigen weg gaan, ieder op zijn eigen manier. Aan de andere kant, een voormalige kandidaat voor topkok (Seizoen 3, 2012) Vordert niet alleen…

Net als de aankondiging van zijn scheiding van de mooie brunette, de verkozen nationale schoonheidskoningin in 2011, koos Juan Arbelaez ervoor om verbinding te maken op het sociale netwerk om foto’s te delen. Zijn eerste positie sinds de scheiding is degene die Introduceert zijn nieuwe levensgezel. In feite staat de charmante 34-jarige met zijn hoed op zijn hoofd, zijn ogen op de lens gekleefd… heel dicht bijSchattige kleine hond met blauwe ogen. “nieuwe rekruut‘, zegt hij bij deze foto van het duo. De komst van deze bontbal zal de chef-kok zeker troosten, die vrijgezel is sinds zijn splitsing van Laurie Thielman.

clichés, hield van Door meer dan 30.000 internetgebruikers is er veel commentaar op gegeven. Velen houden van het nieuwe lid van de familie Arbelais. En iedereen gaat daarheen met zijn woordje. Sommigen specificeren dat deze hond nodig heeft “veel liefde‘Vraag naar de voornaam van deze nieuwe metgezel, terwijl anderen verzekeren dat de hond zijn baas nooit verraadt,’In tegenstelling tot vrouwen soms“, kunnen we lezen. Van zijn kant reageert de ster van de open haard op geen van deze opmerkingen.

READ  Fan van Caesar's "Dread"-serie en volgers van Koh Lanta: Sarkozy vertelt zijn tv