Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Metroid Prime 4 wordt door fans beschouwd als een van de laatste Nintendo Switch-videogames en ze hebben het aangekondigd

Metroid Prime 4 wordt door fans beschouwd als een van de laatste Nintendo Switch-videogames en ze hebben het aangekondigd

Spelnieuws Metroid Prime 4 wordt door fans beschouwd als een van de laatste Nintendo Switch-videogames en ze hebben het aangekondigd

delen:


Toen Nintendo eindelijk de eerste beelden van Metroid Prime 4: Beyond onthulde, realiseerden fans zich dat dit een van de laatste titels was die gepland waren voor de Nintendo Switch, dus besloten ze de console nog een laatste keer te verwelkomen na zeven jaar goede en trouwe dienst.

Einde van een tijdperk

Een paar dagen geleden sloot Nintendo deze maand vol aankondigingen van videogames af met een livestream vol aangename verrassingen. De gigant onthulde ons onder meer verschillende nieuwe Mario-games, een nieuwe HD-2D-versie van Dragon Quest III, maar deelde ook de eerste beelden van de terugkeer van Samus Aran met Metroid Prime 4: Verder, het programma waar fans vooral op wachten. Bij het zien van deze beelden begreep de community dat ze een van de laatste titels zagen die gepland waren voor de Nintendo Switch.

De Switch is ruim zeven jaar geleden uitgebracht en zou ons het laatste jaar dienst moeten doen voordat Nintendo een nieuwe lanceert. Een bitterzoete noot voor spelers die de hybride console op hun eigen manier ontvingen via de vele berichten die kort na deze live-uitzending op sociale netwerken werden gedeeld.

De laatste dans

Gamers wachten al een tijdje op de ontdekking van de volgende generatie Nintendo-consoles, terwijl de Japanse gigant nog steeds terughoudend is om zijn toekomstige apparaat aan ons te onthullen. Bij gebrek aan betrouwbaarheid blijft Metroid Prime 4 de definitieve software die op de Switch wordt verwacht en zou volledig moeten profiteren van de bronnen van de hybride console, die vaak moeite hadden om op volle snelheid te draaien. Maar op dezelfde manier als dat De legende van Zelda: Breath of the Wild Eenmaal de link tussen de Wii U en de Switch, zou Metroid Prime 4 ook een gelijktijdige release op de Switch en de nieuwe console van Nintendo kunnen zien. Hoe dan ook, we zullen nu moeten wennen aan het idee dat de Switch op het punt staat voorgoed afscheid te nemen nadat hij ons enkele van de meest memorabele videogame-ervaringen van de afgelopen jaren heeft gegeven.

READ  10.000 stappen per dag: is het doel wetenschappelijk bewezen?

Over Metroid Prime 4

Spelnieuws

Metroid Prime 4: binnenkort nieuws? Eindelijk een beweging… en een foto!

Spelnieuws

Metroid Prime 4: De ontwikkeling begint helemaal opnieuw

Advertentieband

Metroid Prime 4 komt eindelijk uit de schaduw – E3 2017