Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Metro A naar OL Vallée, Décines en Meyzieu? Doe mee aan de consultatie en teken de petitie

Een verlenging van metrolijn A naar Décines en Meyzieu via OL Vallée? Dit is een van de scenario’s die Sytral voorstelt in het kader van het hoofdoverleg over de toekomst van de metro in Lyon. Andere hypothesen zijn voorgesteld, zoals de uitbreiding van de B-lijn naar Caluire/Rillieux, en één voor de D-lijn naar La Duchère, evenals de aanleg van de E-lijn naar Tassin. Zo worden burgers uitgenodigd om zich in al deze scenario’s uit te drukken via een speciale website (kijk hier).

De uitbreiding van metro A naar Décines en Meyzieu zal het mogelijk maken om een ​​bijzonder dynamische regio te bedienen, die een aanzienlijke bevolkingsgroei doormaakt, terwijl de wegverzadiging tijdens de spits wordt vermeden. Als u dit project, dat ook door OL Vallée en Groupama Stadium zal lopen, wilt verdedigen, kunt u uw mening geven via de volgende pagina (Klik hier).

Tegelijkertijd lanceerden de gemeenteraden in Décines-Charpieu en Meyzieu een online petitie om degenen die hun steun willen betuigen in staat te stellen hun steun te betuigen.

READ  Liberty Steel Group is op zoek naar potentiële kopers