Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met WhatsApp kun je binnenkort een bericht bewerken nadat je het hebt verzonden

Coded Messages zei maandag dat deze nieuwe functie onder meer “een spelfout corrigeert of een bericht in context plaatst”.

door
Le Figaro

gepubliceerd

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Versleutelde berichten op WhatsApp. Dado Rovic/Reuters

Het was een van de laatste luchtvaartmaatschappijen die deze optie niet aanbood. bijna , De Whatsapp Hiermee kunnen gebruikers een bericht bewerken dat al is verzonden. Tot nu toe was het in het geval van fouten nodig om ze te verwijderen of een nieuwe in te dienen om de vorige inhoud te corrigeren. Om dit te doen, geeft de messenger van Facebook aan dat het nodig zal zijn om lang op het betreffende bericht te drukken om een ​​functie te zien verschijnen “uitgaveEn dit is in het kwartier na verzending.Als er eenmaal correcties zijn aangebracht, weten de ontvangers door een signaal dat het bericht is gewijzigd, “zonder bewerkingsgeschiedenis weer te geven”, Verwijst naar het bedrijf in communicatie.

Of het nu gaat om het corrigeren van een spelfout of het in context plaatsen van een bericht, we geven je graag meer controle over je gesprekken.en via Twitter, waar abonnees hun berichten tot 30 minuten na livegang kunnen bewerken. Eén vraag blijft: wanneer zal deze nieuwe functie beschikbaar zijn? WhatsApp specificeert dat dit Het wordt over de hele wereld uitgerold (Wat) Het zal de komende weken voor iedereen beschikbaar zijn.”

Deze inhoud is niet toegankelijk.

READ  Binnenkort wordt WhatsApp onbereikbaar op veel telefoons