Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met Starfield kun je zien hoe de aarde en het zonnestelsel er over enkele eeuwen uit kunnen zien, en het resultaat is verbluffend!

Met Starfield kun je zien hoe de aarde en het zonnestelsel er over enkele eeuwen uit kunnen zien, en het resultaat is verbluffend!

Wat is het volgende voor deze advertentie?

Als Starfield zich afspeelt in het jaar 2330, 280 jaar nadat de eerste mensen voet op Mars zetten (in de game), betekent dat niet dat onze dierbare blauwe planeet verdwenen is, integendeel. Ruim drie eeuwen later ziet het er zo uit.

De aarde is verlaten

Als je eenmaal een beetje begrijpt hoe je via de hoofdmenukaart door de verschillende planeten in het spel moet navigeren, zul je snel merken dat er tientallen goede systemen zijn om te bezoeken. Degene waarmee je aan het begin van het hoofdverhaal het grootste deel van je tijd zult doorbrengen, is Alpha Centauri. Dit is waar Planet Jameson zich bevindt, in het bijzonder de bakermat van de nieuwe Atlantis-kolonie. En als je geïnteresseerd bent in astronomie, weet je dat dit systeem in het echt bestaat, en dat het ook het dichtst bij onze zon staat.

Als gevolg hiervan is ons zonnestelsel ook beschikbaar voor bezichtiging op Starfield. Onze aarde bevindt zich daar goed, maar werd ruim 300 jaar geleden ontvolkt.

Wanneer je dus op aarde in een Starfield landt, zul je een landschap zien dat je heel onbekend is. bedekt door Zandige woestijnEr is bijna geen water aan de oppervlakte en ons huis lijkt meer op de maan dan op iets anders. Wat is er gebeurd ?

Eeuwen geleden werd de magnetosfeer van de planeet onherstelbaar vernietigd, waarbij alle landdieren omkwamen en de atmosfeer werd vernietigd. Gelukkig wisten de mensen te ontsnappen op de schepen van de ark. De overgebleven mensen vestigden zich eerst in Jemison en stichtten Nieuw Atlantis, waarna ze zich verspreidden naar de sterren en zich vestigden in steden als Akela en Neon.

READ  Covid: we weten meer over de XD-variant, een combinatie van Delta en Omicron, die in Frankrijk wordt gecontroleerd

Hoe kom je op een sterrenveld terecht?

  1. Open het hoofdmenu en selecteer het tabblad sterrenkaart linksboven,
  2. De planeet waarop u zich bevindt wordt weergegeven: Zoom volledig uit om alleen de systemen weer te geven,
  3. Helemaal links op de kaart staat het SOL-systeem: dit is ons zonnestelsel!
  4. Klik erop om in te zoomen en de verschillende planeten te bekijken: je leert dan natuurlijk over de zon, en de aarde en Mars en zelfs manen zoals Titan,
  5. Tijdens de hoofdverhaallijn zul je meerdere keren op Mars moeten landen, in de kolonie Sidonia. De naam verwijst ook naar de inscripties van de rode planeet, die in onze tijd zo wordt genoemd.

Als verkenning op deze woestijnplaneet onaantrekkelijk klinkt, zijn veel internetgebruikers al op zoek naar het kleinste paasei dat op het oppervlak zou kunnen zijn achtergebleven.