Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato – Paris Saint-Germain: Thunderclap in de Mbappé-serie?

Mercato – Paris Saint-Germain: Thunderclap in de Mbappé-serie?

Voetbal – Mercato – Paris Saint-Germain

Mercato – Paris Saint-Germain: Thunderclap in de Mbappé-serie?

Gepubliceerd op 24 april 2024 om 02:45 uur

Hij studeerde af aan de School voor Journalistiek in Parijs. Hij is gespecialiseerd in voetbal, vooral in de transferperiode. Een fan van Paris Saint-Germain en het Franse stadion.

Onder contract tot juni volgend jaar bij Paris Saint-Germain heeft Kylian Mbappé zijn vertrek voor het einde van het seizoen al bevestigd en zou hij, in het geval van een grote ontwikkeling, gratis moeten tekenen bij Real Madrid. Maar een van de journalisten blaast deze serie nieuw leven in door erop te wijzen dat de dialoog met de regering van Paris Saint-Germain nog niet helemaal is gestopt…

Killian Mbappé En de Paris Saint GermainHet ruikt naar het einde! De 25-jarige spits maakte afgelopen februari tegenover zijn managers bekend dat hij zijn contract in het Parc des Princes niet zou verlengen, en er werd een akkoord bereikt met de Franse club. WAAR Madrid In deze serie is het al genoemd. Intern komt het idee van een verlenging echter op het laatste moment Mbappé Het lijkt niet geheel uitgesloten voor Paris Saint-Germain…

‘Onderhandelingen stoppen nooit’

Eerder gevraagd Mediarecensieeen journalist dichtbij Paris Saint Germain Hij doet hierover een verontrustende ontdekking: “ Mbappé is duidelijk een sportief verhaal, met zijn records, prestaties en snelheid. Het is waar dat mensen ons bekritiseren omdat we alleen maar over geld en overboekingen praten. Maar Mbappé is een constante onderhandeling tussen hem en de club. Het stopt nooit “, hij legt uit.

READ  Les Bleues geschorst voor medisch rapport van Katoto.

Geen zekerheid voor Paris Saint-Germain?

Deze bron vervolgt: “ Het probleem is dat PSG zelf nooit wist wat er door Kylian's hoofd ging “Thunderclap lijkt duidelijk mogelijk voor de toekomst MbappéZoals in 2022 het geval was met de last-minute verlenging met Paris Saint Germain In de maand mei.