Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato – Paris Saint-Germain: Een grote transferdeal is al bevestigd?

Mercato – Paris Saint-Germain: Een grote transferdeal is al bevestigd?

Voetbal – Mercato – Paris Saint-Germain

Mercato – Paris Saint-Germain: Een grote transferdeal is al bevestigd?

Gepubliceerd op 28 juni 2024 om 17:45 uur

De transferperiode van Paris Saint-Germain begint vorm te krijgen. Naast het officiële vertrek van Kylian Mbappé aan het einde van het seizoen, hebben de bewoners van Princes’ Park Matvei Safonov in hun gelederen verwelkomd. Als de bevolking van Ile-de-France op alle fronten in aankomstrichting wordt aangekondigd, zullen veel spelers de komende weken de hoofdstad verlaten. Manuel Ugarte zou een kandidaat moeten zijn.

Als Paris Saint-Germain regelmatig het nieuws haalt en in het middelpunt staat van veel transfergeruchten, zullen de Reds en Blues ook profiteren van de zomerse transferperiode om zich te ontdoen van ongewenste zaken. Een element dat Luis Enrique niet veel gebruikte, was de vorm Manuel Ugarte. De 23-jarige zou ongeduldig worden door zijn situatie.

Manuel Ugarte ongelukkig?

Geloven Diego Munozjournalist L ESPN Uruguay, Manuel Ugarte Hij zal niet tevreden zijn met zijn situatie Paris Saint Germain. De middenvelder is sinds december een vaste waarde op de bank en is de basisplaats die hij aan het begin van het jaar verdiende grotendeels kwijtgeraakt.

Een enorme mislukking voor Paris Saint-Germain

als Manuel Ugarte Als hij deze zomer vertrekt, zal de Uruguayaan een complete mislukking zijn Paris Saint Germain. Hij werd gerekruteerd voor 60 miljoen euro Sportief Portugal Een jaar geleden werd de middenvelder snel buitenspel gezet Luis Enrique Hij kreeg niet de kans om zijn volledige potentieel te uiten. Het valt nog te bezien of de inwoners van Ile-de-France bij een verkoop geen geld zullen kunnen verliezen.

READ  “We moeten ons scharen achter een Frankrijk dat de wereld verwelkomt”, zegt Emmanuel Macron.