Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Nice maakt de geweldige foto compleet BB

In grote moeilijkheden bij Arsenal zal vleugelspeler Nicolas BP proberen zijn carrière nieuw leven in te blazen onder de kleuren van OGC Nice. Er is een volledige overeenkomst bereikt tussen de drie partijen om een ​​lening te krijgen zonder de optie om de Ivorian van Aiglons te kopen.

Nicholas BP arriveert bij Arsenal.

Luister naar OGC Nice coach Lucien Favre! Ontevreden over de zomerse transferperiode die zijn leiders tot dusver hebben bereikt, verwacht de Zwitserse technicus dat veel rekruten in de laatste fase van deze transferperiode het personeelsbestand dat tot zijn beschikking staat zullen versterken.

Binnen zijn aanvallende sector claimde de voormalige coach van Borussia Dortmund de komst van een topscorer, maar ook van een vleugelspeler.

r, het is klaar!

En om het juiste pad van zijn aanval te activeren, zal Favre kunnen rekenen op de versterking van Arsenal-speler Nicholas BP! Volgens informatie van het dagblad L’Equipe op woensdag heeft de ploeg van Aiglon een volledig akkoord bereikt met Arsenal over de verhuur van de Ivoriaanse international, zonder koopoptie, voor het volgende seizoen.

De afgelopen dagen was het salaris van de voormalige inwoner van Lille lange tijd een obstakel in de onderhandelingen, maar de Riviera-club, duidelijk geholpen door de inspanning van de landgenoot Mantes-la-Jolie, kon eindelijk een oplossing vinden. Pp wacht vanaf nu op Nice om zijn medische check-up te hebben en dus om dit proces af te ronden.

Herstart carrière

Zal hij zondag beschikbaar zijn in de Ligue 1 om het op te nemen tegen Olympique Marseille? Alles zal afhangen van de snelheid van de uitkomst van de zaak, waarbij de laatste details nog moeten worden bepaald. Hoe dan ook, voor de sportschool is het een interessante gok. Na gefaald te hebben bij Arsenal sinds zijn aanstelling van 80 miljoen euro in 2019 (27 goals en 21 assists in 112 wedstrijden), kent BP het Franse kampioenschap perfect en kan hij zijn carrière nieuw leven inblazen door zijn beste te vinden. Het is aan Nice om het in de beste omstandigheden te brengen…

READ  Dembélé en PSG maken een briljante tackle in Barcelona

Wat vind jij van de verwachte komst van Nicholas Ness? Voel je vrij om te reageren en te discussiëren in de omgeving Voeg een reactie toe