Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato Mercato – Leon: Agak, Boss Shakes “Degenen die willen vertrekken”

Na de vernedering van Willem II (0-5) op zaterdag in een vriendelijke wedstrijd, was Olympique Lyonnais-coach Peter Boss gealarmeerd en drong er bij de vertrekkende spelers op aan zo snel mogelijk in te pakken.

Peter Boss is terug tegen zijn spelers.

Op zoek naar verlossing na een ander mislukte seizoen, geven Olympique Lyonnais zichzelf de middelen van hun overdrachtsraamambities met de signeersessies van Alexandre Lacazette, Corentin Tolisso en recentelijk Nicolas Tagliafico.

Deze beloften zijn echter traag op de grond. Een week na het verliezen van Anderhecht (0-3) kreeg OL een daverende vernedering toen hij werd gecorrigeerd door Willem II (0-5), het Nederlandse D2-team, op zaterdag in een opwarmwedstrijd.

B Boss – Degenen die willen vertrekken, laat ze dit zo snel mogelijk doen

In het licht van de vergadering gepland voor zondag (16.45 uur) tegen Feyenoord Rotterdam en toegewezen aan de drager, koos Rune -coach Peter Boss zeker elf herhalingen. Maar de technicus waardeerde helemaal niet wat hij zag. Als hij om clementie over jonge spelers vroeg, maakte de Nederlander geen uitzondering voor de ervaren spelers die zaterdag speelden en aan wie hij een heel duidelijke boodschap stuurde.

Ik zal niets zeggen over de jongeren omdat ze erg blij zijn, hoop ik, om deze wedstrijden te spelen. (…) Ik wil niets over hen zeggen, maar ervaren spelers moeten de leiding over dit spel nemen en dat deden ze niet.Albatavi prikken in verklaringen gerapporteerd door L’Equipe. Degenen die speelden, misten hun kans. (…) Vandaag was niet ons niveau. Er zijn redenen. Misschien wilden de spelers vertrekken? Degenen die willen vertrekken, laat ze dit zo snel mogelijk doen.

READ  European Hockey League - The Dragons, 3-1 winnaar uit Kampong in de strafschoppenserie, eindigde als vijfde

5 spelersschroef

Zonder iemand te citeren, begrijpen we snel wie zich misschien het doelwit voelt. Derde doelman Julian Bolersbeck, die een doelpunt raakte tijdens een save, hielp zijn zaak niet. Ondanks dat hij een dag kapitein was, heeft Jeremy Boateng geen twijfel verdreven, noch zijn partner in verdediging, Damien Da Silva, terwijl middenvelder Houssem El-Aawar (die u achtervolgde met Betis Sevilla), die de balverliezen verdubbelde en de balverlies en spits verdubbelde Tino Kadiouri (gericht door Straatsburg). , transparant, is een van die spelers die Bosz aanspoort om te varen. 15 dagen voordat Ligue 1 wordt hervat, heeft OL nog werk te doen, zowel op het veld als achter de schermen …

Maakt u zich zorgen over Leon? Voel je vrij om te antwoorden en te bespreken in het gebied Voeg een reactie toe