Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Arsenal gooit koude slag naar Saliba

Lancering echter! Voetbalclub OM: Top 10 internationale spelers in de geschiedenis

Terwijl The Sun woensdag aankondigde dat William Saliba, dit seizoen uitgeleend zonder de optie om OM van Arsenal te kopen, zou kunnen overwegen om het vertrek van de finale van volgende zomer te forceren, bevestigde Mikel Arteta dat de Franse centrale verdediger volgend seizoen zijn plaats in de selectie van Arsenal zal hebben. .

“Het is een beslissing die we deze zomer zullen nemen. Het is duidelijk onze speler en het zal natuurlijk gebeuren. We zullen moeten gaan zitten en de volgende stap moeten beslissen. Ik denk dat er ruimte is. Nogmaals, het zal afhangen van wat er met de club gebeurt ‘, vertelde de Spanjaard op een persconferentie voordat hij eraan toevoegde dat de Londense club de prestaties van de voormalige ASSE-speler nauwlettend volgde.

“Ik heb de wedstrijd tegen PSG gezien, ja. Als club hebben we nog steeds contact. We zijn naar deze wedstrijd gaan kijken. Edu en Ben Knaber waren erbij om hem te bekijken en zijn vorderingen van dichtbij te bekijken. Hij is duidelijk onze speler en dat doen we met alle spelers die we hebben uitgeleend. Laat hem blijven doen wat hij moet doen, namelijk veel wedstrijden spelen en het goed doen.”

samenvatten

Arsenal-coach Mikel Arteta heeft bevestigd dat William Saliba, dit seizoen uitgeleend zonder koopoptie bij Olympique Marseille, volgend seizoen terugkeert naar Arsenal.