Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Menselijke resten gevonden in twee krokodillen waar een gezochte jager verdween

Menselijke resten gevonden in twee krokodillen waar een gezochte jager verdween

Op zaterdag 29 april verdween een man op de Kennedy-rivier in Rainero National Park, Australië. Op woensdag 3 mei 2023 maakte de lokale politie bekend dat de stoffelijke resten van deze man uiteindelijk zijn gevonden in twee krokodillen.

Zo zal de familie van Kevin Darmody, 65, vijf dagen wachten om de redenen voor zijn fatale verdwijning te achterhalen. Kevin was met een vriend aan het vissen bij Kennedy Bend in Rinyirru National Park in het noordoosten van Australië. De autoriteiten vreesden dat de visser was weggevaagd door een alligator, dus ze hadden gelijk. Dit nummer is een hit sinds de woorden van zijn vriend, die zei dat hij Spots hoorde kort voordat hij verdween, volgens rapporten Australisch.

zei politicus Robbie Cater zonsopkomst Maandagochtend: “De oproepen van de regering van Queensland tot meer waakzaamheid bij krokodillenhotspots waren niet genoeg, aangezien de soort in aantal explodeerde, maar ook dat de waarnemingen in 10 jaar tijd opliepen tot 1.000 per jaar.”

identificatie komt eraan

Deze dinsdag 2 mei 2023 zijn er volgens de politie twee krokodillen gevangen en gedood Australisch. Een woordvoerder van het ministerie van Milieu en Wetenschap (DES) zei dat de relevante autoriteiten de mogelijke krokodillen hadden gevonden die verantwoordelijk waren voor de tragedie. Dus de dieren werden gedood. Het werd gevonden in de buurt van waar Kevin Darmody verdween en was 4,1 bij 2,8 meter groot.

De reptielen werden dinsdagmiddag ontleed op zoek naar aanwijzingen over de verdwijning van de jager. Als onderdeel van pIn het Queensland Crocodile Management Scheme kunnen krokodillen uit het wild worden verwijderd. tegenOp woensdag 3 mei in de ochtend kwamen de resultaten binnen.

READ  Lokale autoriteiten zeggen dat de lichamen van meer dan 1.500 Russische soldaten in het lijkenhuis van Dnipro liggen

De politie gelooft dat de gevonden stoffelijke resten van Kevin Darmody zijn. A Een officieel identificatieproces zou hem spoedig moeten certificeren.