Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meghan Markle: opnieuw aangevallen in de rechtbank door een van zijn familieleden

een seconde, Meghan Markle in beroering. Na verschillende tegenslagen met haar familie, slaagde de vrouw van prins Harry erin om excuses van haar familieleden te krijgen. Maar volgens een artikel in zondag mensen, deze zaterdag 13 november 2021 viel een andere persoon om haar heen haar aan in de rechtbank. En deze persoon is niemand minder dan haar halfzus Samantha Markle.

Ter herinnering: de 40-jarige voormalige Amerikaanse actrice heeft eerder aangevallenAssociated Kranten Limited Omdat ze in veel van hun artikelen de inhoud openbaarden.”Persoonlijk en privéUit een brief gericht aan zijn vader, Thomas Markle, in 2018. Een klacht van zijn voormalige communicatiesecretaris, Jason Knauf, was in de rechtbank weerlegd, omdat hij overtuigend bewijs had geleverd dat de klacht van Archie’s moeder (6 jaar) en Lilipt (5 maanden) weerlegde. Een fout waarvoor Meghan Markle zich bij de rechter verontschuldigde, gezien de woorden die ze in haar e-mails tegen haar ex-secretaris maakte. En in deze vermeende e-mails ging er een over zijn halfzus Samantha die, toen ze zijn informatie ontdekte, besloot hem aan te klagen.

In een beroemde e-mail zei Meghan Markle dat haar halfzus “Ze verloor de voogdij over haar drie kinderen van verschillende vaderss.” Verkeerde informatie in de ogen van Samantha Markle die volgens de tekst zondag mensenIk besloot haar aan te klagen omdatejaculatie en ejaculatie” NS “schending van privacyKlaar om haar zaak te winnen, vertelde de laatste de Amerikaanse media over haar wens om een ​​beroep te doen op verschillende advocaten, één in de Verenigde Staten en één in Engeland:Ik overweeg een rechtszaak wegens laster aan te spannen in de Verenigde Staten. In het VK overweeg ik een schending van de privacywetgeving en gegevensprivacy, aangezien de wettelijke termijn voor laster in het VK slechts één jaar is. “

READ  Elsa Esnoult op dieet, ze verloor veel gewicht: "Ik voelde me zo veel ..."