Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze productie-eisen die Cecil categorisch afwees

“Ik kende geluk door het geluid dat hij maakte toen hij wegging.” Dat citaat van Jacques Prevere, ongetwijfeld openhartige zelfvlucht, het zestiende seizoen van liefde in de wei, Hij kan het zich eigen maken. De boer, die haast had om bij zijn minnaar te wonen, gaf verlof aan Cecil, die hem slechts voor een moment dat deze liefde van verre kon beloven. Helaas omhels ik de gedurfde Ann Liz wie was er al? Hij verkocht zijn huis en vroeg om het te verhuizenFrank besefte hoe fout hij was. Het is Cecil met blauwe ogen zoals die van Line Renaud waar hij verliefd op werd… bosbouw wereld Toen vroeg hij om Tata Kaka’s hulp en productie, om te vragen vriendin terugMaar deze foto onthult het vandaag op haar Instagram-account, omdat ze niet toegaf aan de dringende eisen van de productie …

Cecil legt eerst uit dat ze ook een openbaring had. lekker romig “Nee” is niet van degenen die gemakkelijk over de barrière van haar lippen gaan, maar na een actieve behandeling verandert alles: “Ik voelde iets heel sterks … Moeders weten het, ik wou dat vaders dat ook waren of degenen, zoals Frank, die van hun dieren houden ++ .. Die liefde die je voelt als je dit kleine wezen voor de eerste keer ziet. Wanneer je de indruk hebt dat je hart zal exploderen van liefde! Ik voelde het voor mij; prachtig, intens, magisch en veranderend moment, sinds je voelde deze liefde voor mij, hou van mezelf (… )

READ  Dit is de beroemde Franse zangeres die haar dochter is

Lees hier meer op de site

Michel Symes: Zijn Vitamine C Show door een Franse TV Executive
20 jaar Star Academy: Elodie Frégé veranderde deze details die netizens verrasten
De foto Mylène Madrias is onherkenbaar: de zangeres van Trois Cafés Gourmands verloor meer dan 30 kilogram
20 Years of Star Academy: die zin van Elodie Frégé die netizens behoorlijk verdeelt
20 jaar Star Academy: Patrice McKatav verrast zijn vrouw Lucy Bernardoni, netizens smelten helemaal