Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meer dan 70 postduiven vielen van een vrachtwagen die verwoesting aanrichtte op een snelweg – Ouest-France Evening Edition

Geschreven door Nicholas Hasson-Foreh

Midden in de nacht bevonden zich tientallen postduiven op een Amerikaanse snelweg, dinsdag 29 juni 2021. Een afslag van de hoofdweg was drie uur lang afgesloten, het moment om alle 73 vogels uit de gebouwen te evacueren.

Provincie Volusia. (Kaart: West-Frankrijk)

Dinsdag 29 juni 2021, rond 23.00 uur. Bij het Volusia County Sheriff’s Office in het zuidoosten Verenigde staatDe telefoon gaat meerdere keren over.

Aan de andere kant van de lijn beschrijven alle automobilisten die de politie bellen hetzelfde tafereel: terwijl ze op een snelweg in de omgeving rijden, zien ze midden in de nacht veel duiven hun kant op vliegen! De situatie is waarschijnlijk zeer gevaarlijk.

Die avond zorgden deze vogels voor veel overlast op een van de belangrijkste snelwegen van Florida. En de afrit van de snelweg moest zo’n drie uur afgesloten zijn omdat ze er waren, meldt de Amerikaanse tv-zender. WKMG-TV.

Ruim 70 duiven op de snelweg

Ter plaatse aangekomen, zag het personeel van de Volusia County Animal Protection Service, ondersteund door politieagenten van de Florida Highway Patrol, verschillende postduiven bewegen op het asfalt van de I-95.

Vervolgens proberen dierspecialisten en wetshandhavingsinstanties de vogels te “vangen” om ze weg te houden. Om de operaties veilig te laten verlopen, moet de afrit van de snelweg worden afgesloten.

Daarna worden er volgens het persbureau zeker 73 duiven geborgen Nieuws Agentschap !

Daarbij wordt een onderzoek geopend om te achterhalen hoe deze vogels ’s nachts midden op de snelweg terecht zijn gekomen.

READ  "Poging om de overgangspresident te vermoorden tijdens Eid-gebeden"

De politie kwam snel tot een conclusie. Volgens hen zat de postduif in een kooi, die zelf werd vervoerd door een vrachtwagen die langs deze belangrijke snelweg reed, die de oostkust van de Verenigde Staten van noord naar zuid doorkruist.

Kan vogels niet herkennen

Onder nog niet nader gespecificeerde omstandigheden viel het voorwerp waarin ze werden gevonden van het voertuig en viel op de weg. Door de grond te raken, zou de kist zijn geopend, waardoor de vogels werden bevrijd.

En als de duiven niet de reactie hebben om te vertrekken en daar te blijven, komt dat omdat ze ’s nachts onbeweeglijk blijven staan ​​​​om te slapen, zoals de autoriteiten van Volusia County uitleggen. uitspraak.

Zo ziet de I-95 eruit bij de crashsite. (Screenshot: Google Streetview)

Alleen zouden de voertuigen snel zijn gearriveerd en waren de koplampen allemaal in de richting van de vogels geflitst. De duiven zouden schrikken en dan wegvliegen. Dit zorgde vervolgens voor een gevaarlijke situatie voor automobilisten die te hard reden op de I-95: de vogels verminderden hun zicht drastisch.

Eenmaal hersteld, werden de 73 jonge dieren verplaatst naar de gebouwen van de Volusia County Animal Welfare Service, waar ze blijven wonen.

En daar stopt het verhaal niet. Aangezien de postduif geen identificatiemerk draagt, zoals de ring, “Het is onmogelijk om te weten waar ze vandaan komen of van wie ze zijn.”Geef ook de autoriteiten aan. Dus vroegen ze om hulp van de bewoners van het gebied, om hen te helpen de meesters van duiven te vinden, en deden ze een oproep in deze richting op het sociale netwerk Facebook sociale netwerksite.

READ  De Britse zakenman Mike Lynch is uitgeleverd aan de Verenigde Staten