Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meer dan 60 passagiers kwamen uit Zuid-Afrika en testten positief

De angst neemt met het uur toe. Eenenzestig passagiers van twee vluchtenZuid-Afrika Positief getest Govit-19 Zodra ze aankwamen Amsterdam, heeft de Nederlandse Gezondheidscommissie zaterdag bekendgemaakt. De laatste analyseert de resultaten van het zoeken naar iets nieuws Omigron-variant.

Voorlopige gegevens van deze variant, die donderdag in Zuid-Afrika is geïdentificeerd, geven aan dat het een “hoger risico op herinfectie” inhoudt in vergelijking met andere typen, volgens een panel van deskundigen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Delta, Dominant en nu al zeer besmettelijk. De wereld is nog nooit zo angstig geweest sinds Delta verscheen.

De Nederlandse Gezondheidsautoriteit (GGD) meldde dat op beide vluchten “61 resultaten positief waren en 531 negatief”, werden de positief geteste passagiers geïsoleerd in een hotel nabij de luchthaven. ‘Amsterdam-Schiphol.

Degenen bij wie de uitslag negatief is, kunnen hun reis voortzetten als ze niet in Nederland wonen. Anders moeten ze thuis worden geïsoleerd. Het Nederlandse bedrijf KLM zei in een verklaring dat het de contacten met Johannesburg en Kaapstad zou voortzetten “met behulp van versterkte protocollen”. De toegang tot Nederland vanuit Zuid-Afrika is beperkt tot Nederlandse staatsburgers en inwoners van EU-landen, die een negatieve overheidstest moeten overleggen en zich bij aankomst moeten isoleren. Volgens de website van het bedrijf landt volgens de website van het bedrijf om 11.00 uur een KLM-vlucht vanuit Johannesburg in Amsterdam-Schiphol.

Aandelenmarkten instorten

Omicron is al gevonden in Malawi, Israël, naast Zuid-Afrika, in Malawi, Botswana. HongkongEn België, een lidstaat van de Europese Unie.

Veel landen hebben het reizen van en naar Zuid-Afrika opgeschort om Omigran te controleren. Bezorgdheid hierover zorgde ervoor dat de wereldwijde aandelenmarkten in een neerwaartse spiraal terechtkwamen en de daling van de olieprijzen was een nieuwe klap voor de herstellende wereldeconomie.

READ  Unieke casinonachten op de Caraïben