Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meer dan 11 uur voor Paris Montpellier: grote puinhoop bij SNCF na de crash en het wilde zwijn

De NS heeft maandagavond tegenslagen beperkt tot de oostelijke lijnen, met grote vertragingen tot gevolg. In kwestie vond er een lawine plaats in de buurt van Nim en een wild zwijn in Yun.

Een moeilijke avond voor de gebruikers van de SNCF, maar ook voor de agenten die zich moesten aanpassen, de nacht van maandag 21 maart op dinsdag 22 maart, met een reeks gebeurtenissen die het treinverkeer bijzonder complex maakten. Als het normaal gesproken drie en een half uur duurt om van Marne-la-Vallée, ten zuiden van Parijs, naar Montpellier te komen, zouden reizigers vanavond in totaal 11 uur nodig hebben om de reis te maken.

Deze weg was niet de enige ernstig verstoord, France Bleu .rapporten Deze dinsdagochtend. In feite zijn er ook reizigers nodig om Parijs Grenoble te bereiken, tweemaal de gebruikelijke tijd.

afbraak in nim, wild zwijn in yeon

Hallo, uw treinongeluk kan helaas niet worden opgelost. Een andere trein vertrekt om 16:15 uur uit Nîmes en arriveert rond 17:00 uur. Wij staan ​​nog steeds tot uw beschikking.

-OUIGO (OUIGO) 21 maart 2022

De oorzaak van de vele vertragingen ’s nachts, een storing in de TGV, waardoor passagiers moesten worden uitgezet. Na dit eerste ongeval, dat al voor vertraging had gezorgd, kwam tussen Lyon en Parijs een andere trein in aanvaring met een wild zwijn. De schok beschadigde de TGV.

Goedenavond, Uw TGV is beschadigd door het aanrijden van een everzwijn. Hierdoor zijn wij genoodzaakt uw trein om te leiden naar een andere route.

-SNCF (SNCF) 21 maart 2022

Onder de passagiers die getroffen zijn door de SNCF-ongevallen is Martin Fourcade. France Bleu merkte op dat de atleet uit de Pyreneeën er 7 uur over zou doen om Grenoble Parijs te bereiken.

READ  Rusland betaalt zijn schuld in dollars af, waardoor de vrees voor een dreigend faillissement toeneemt