Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Medivh waarschuwt voor het gevaar van “terugtrekking” uit Franse bedrijven

Medivh waarschuwt voor het gevaar van “terugtrekking” uit Franse bedrijven

Het hoofd van de Franse zakenbeweging (MEDIF), Patrick Martin, steekt zijn zorgen over het door de regering aangekondigde besparingsplan niet onder stoelen of banken. Hij zegt dat hij zich vooral zorgen maakt over de bedrijfsinvesteringen, die volgens hem bedreigd worden door de bezuinigingen.

Het hoofd van de Franse zakenbeweging (MEDIF), Patrick Martin, uitte zijn zorgen over… ‘Percy’s verleiding om bedrijfsondersteunende systemen in twijfel te trekken’. “Ik ben zeer bezorgd over de investeringen van onze bedrijven, terwijl ze integendeel zwaar zouden moeten kunnen investeren in de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie, om hun fundamentele milieutransformatie door te voeren…”pleitte de Chief of Chiefs in een interview met Tentoonstelling.

“We lopen het risico van een structurele ontkoppeling van onze concurrenten, met name de Verenigde Staten, die miljarden dollars in de economie investeren en Europese bedrijven aantrekken.”Hij waarschuwde. Terloops herhaalt hij het belang van het afschaffen van productiebelastingen om de productiviteit te stimuleren.

“Accijnzen benadelen ons concurrentievermogen. In een tijd waarin de internationale concurrentie steeds heviger wordt, moeten we er alles aan doen om onze bedrijven in staat te stellen te groeien en mensen aan te nemen., Hij zegt. Patrick Martin is van mening dat er nog inspanningen moeten worden geleverd met betrekking tot het opleggen van sociale premies op de salarissen om de arbeidskosten van bedrijven te verlagen, wat noodzakelijk is. “12% hoger dan in Duitsland”.

Controleer de hoge afdelingskosten in plaats van u op het bedrijf te richten

Verbeteren “Kritieke situatie” De bedrijfsleider geeft de regering opdracht zich in plaats daarvan op haar eigen uitgaven te concentreren. “De staat en de gemeenschappen, evenals de gezondheidszorgsystemen, moeten aanzienlijke inspanningen leveren om het tekortreductietraject voort te zetten.”, betoogde hij. Besparingen zullen we vooral naar de zijkant moeten kijken “Deze afdelingen” brengen “extreem hoge kosten” met zich mee..

Patrick Martin neemt bijvoorbeeld de ziekenhuissector: Hij wijst erop dat “in Frankrijk 34% van de beroepsbevolking in deze sector geen zorg verleent, vergeleken met slechts ongeveer 25% in Duitsland. Dit vertegenwoordigt miljarden euro's, zonder rechtstreeks bij te dragen aan de gezondheid van het Franse volk.”. Erger nog: deze “Extra administratieve kosten straffen bedrijfsleiders, boeren en natuurlijk gezinnen.”Dat kondigt hij aan, waarbij hij de noodzaak van het behoud van het bedrijf benadrukt.

READ  Trump se réjouit du départ du patron de CNN, qui a dissimulé une liaison avec une subordonnée

Een hervorming van het werkloosheidsverzekeringssysteem zal niet voldoende zijn om volledige werkgelegenheid te verwezenlijken

In tegenstelling tot dat, “Dit zou de groei beïnvloeden. We zullen er niet in slagen volledige werkgelegenheid te bereiken als we ons op een langzaam economisch pad bevinden. Ik voeg hieraan toe dat we niet alleen door de hervorming van de werkloosheidsverzekering volledige werkgelegenheid zullen bereiken.Samenvatting. Voor hem is het noodzakelijk Herindustrialisatiestrategie in Frankrijk » Geen jam. Om daar te komen, “De staat moet bovenal werken aan het verzekeren van de creatie van welvaart in het land…”

Investeren in het bedrijfsleven